2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
امیدوارم بهترینارو تجربه کنید و طرفتون آدم درستی باشه...بازم میگم اینقدر عجول نباشید اینجوری هم توی ...

درسته حق باشماس ممنون ازراهنمایت داداش

خدایاشکرت...❤️

فکر کردی پسرای دیگه به دوست دختراشون چی میگن؟ دقیقا همین حرفو برو توی اخبار سرچ کن ببین این جواب آ ...

حالا ی مدت بگذره ببینیم چی میشه نمیشه بی گدار ب اب زد

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من۲۷سالمه..رفتم دیدمش خیلی خجالتی و مودبه یساعتونیم باهم بودیم و برگشتم

پرسیدم سنتونو چون جسارته کمی کم تجربه رفتار میکنید و ظاهرا خانم ساده و احساسی هستید...برای همین میگم زود خام نشید و خط قرمز هارو رعایت کنید انشالله که مسئله اتون خوب و خیره....

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
درسته حق باشماس ممنون ازراهنمایت داداش

خواهش میکنم خانم عزیز انشالله که به چیزی که لایقتونه و خدا براتون خیر میخواد برسید خوش حالم تونستم کمکتون کنم 

بدرود   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
پرسیدم سنتونو چون جسارته کمی کم تجربه رفتار میکنید و ظاهرا خانم ساده و احساسی هستید...برای همین میگم ...

حرفت حق سنم ن زیادبالاس ن کم.اماخیلی احساسی و کم تجربه م..تاپیک قرار..متنفرم بخون

خدایاشکرت...❤️

خواهش میکنم خانم عزیز انشالله که به چیزی که لایقتونه و خدا براتون خیر میخواد برسید خوش حالم تونستم ک ...

یه دونه ای شماممنون بابت راهنمایات

خدایاشکرت...❤️

حرفت حق سنم ن زیادبالاس ن کم.اماخیلی احساسی و کم تجربه م..تاپیک قرار..متنفرم بخون

27 واقعا کم نیست من خودم 24 هستم ولی مطابقش رفتار میکنم دیگه از یک سنی به بعد باید بتونید تعادل رو رعایت کنید بازم میدونم ممکنه بین افراد احساسی یا خانم ها ممکنه سخت باشه...بروی چشم   ممنونم از اینکه بهم افتخار اعتماد و چت رو میدید

یه دونه ای شماممنون بابت راهنمایات

خواهش میکنم دوست عزیزم....شماهم ممنونم ازتون که این افتخار و اعتمادو نصیبم کردید...وظیفه بود   

خواهش میکنم دوست عزیزم....شماهم ممنونم ازتون که این افتخار و اعتمادو نصیبم کردید...وظیفه بود   ...

پیام داد..

یکم حالم بدفرداباهات حرف میزنم 

ده دقیقه بعدش این

تو خیلی خوبی بجون بابام  بهترینی هم اخلاق هم معرفت هم خشگلی امروز دیدمت چیزی کم نداری،بخاطر همین نمیخام الکی سرکارت بزارم همه کسم میترسم قول بهت بدمو بهت نرسم روسیاه بشم ،حالا بزار فردا حرف میزنیم

بعد ۵دقیقه بعدش نوشته تب و لرز دارم

من هنوز جوابش ندادم..

خدایاشکرت...❤️

خواهش میکنم دوست عزیزم....شماهم ممنونم ازتون که این افتخار و اعتمادو نصیبم کردید...وظیفه بود   ...

من هنوزم جوابش ندادم اونم پیام نداد حالاگوشیم خونه خواهرم جامونده دیگه نمیدونم اگ امروزپیام داده یا ن.ک واسمم مهم نیس

خدایاشکرت...❤️

پیام داد.. یکم حالم بدفرداباهات حرف میزنم  ده دقیقه بعدش این  تو خیلی خوبی بجون ب ...

منظورش از سرکار گذاشتن چیه؟؟؟ این آقا چرا انگار تعادل رفتاری نداره؟؟ عجب معلوم نیست هدفش چی بود که انگار داره میپیچونه

منظورش از سرکار گذاشتن چیه؟؟؟ این آقا چرا انگار تعادل رفتاری نداره؟؟ عجب معلوم نیست هدفش چی بود که ا ...

یعنی مثلابااحساست بازی کنم ی همچین چیزی منظورشه ببین دقیقا ۶ ۵سال پیش هم دوروزبودش بازغیب شد و گفت اون موقع شرایط ازدواج ندارم و ب وقتش اوکی شد میام ک بازم اینباراینجوردلم میخاداین باربرگشت بگم تو ک تعادل نداری بیخودمیکنی وارد رابطه میشی..

خدایاشکرت...❤️