2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
مهم این نیست که نقش بازی کنید یا نه مهم اینه وقتی خانواده ها اطلاع دارن و اول میاد خواستگاری یه کم ...

کی گفته ما وقتی خانواده اطلاع داشته باشن جدی میشه؟؟؟ خیلی پسرارو میشناسم چه دوستی چه خواستگاری که خانوادشون در جریان میذارن فردا جدا میشن و یا حتی سو استفاده هم میکنن!!!

بعد هم تست زدن توی این دوره زمونه برای هر دو جنس بوده...

ذات بد هیچ وقت با خواستگاری کردن و خانواده درست نمیشه پسر و دختری که بخواد سو استفاده کنه توی هر شرایطی میتونه کنه...

توی این دوره زمونه ما یک شبه نمیتونیم در قبال دخترا رسمیش کنیم...از کجا معلوم بعد عقد اون دختر درجا مهریه اش رو درخواست نکنه؟؟ مگه کم نداشتیم از این موارد؟؟

توی این دوره زمونه ریسک برای هر دو جنس هست...ماهم بخاطر ریسک نمیتونیم به سادگی خواستگاری کنیم...شناخت کافی از طرفمون لازمه...

توی تمام دنیا دختر و پسر ها مدت ها باهم هستن تعهد هم دارن و ازدواج در نهایت میکنن...

تعهد چیزی نیست با یک تیکه کاغذ و یا خانواده به وجود بیاد به طرفین بستگی داره خانم عزیز....

خواهشا اینقدر ماهارو توی ذهنتون هیولا جلوه ندید....هرچقدر پسر سو استفاده گر باشه همونقدر دختر هست و برای ازدواج هم نمیشه عجله کرد

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
خب هرادمی دلش نمیخاددلش بشکنه.من اصن قبلی کامل فراموش کردم شماخودت مثلا خدای نکردع توزندگیت ورشکست ...

حرفتون درسته...من چون شما تازه فارغ شدید و برای هر انسانی چه دختر چه پسر زمان زیادی بعد فارغ شدن از روابط قبل لازمه...اینو بهتون گفتم...امیدوارم که دلتون نشکنه

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفتون درسته...من چون شما تازه فارغ شدید و برای هر انسانی چه دختر چه پسر زمان زیادی بعد فارغ شدن از ...

ممنون ازدرکت انشالا داداشم ..امیدوارم بهتریناقسمتت باشه

خدایاشکرت...❤️

پیش میریم ببینیم چی میشه اماخدایی گذشته روکامل فراموش کردم و واسم اهمیتی نداره و هرادمی موافقم باید ...

درسته برای همین میگم ریسک بکنید و تا زمانی که روابطتون جدی نشده خط قرمز هارو داشته باشید و عجله نکنید...

میشه جسارتا بپرسم چندسالتونه؟؟

عجول هستم اره خدای

خب نباشید...اینجوری به مشکل میخورید...سعی کنید قشنگ سر فرصت فکر کنید و احساساتتونو کنترل کنید

حرفتون بجا و حق حتما گوش میدم حرفتو

امیدوارم بهترینارو تجربه کنید و طرفتون آدم درستی باشه...بازم میگم اینقدر عجول نباشید اینجوری هم توی رفتار و برخورد و تصمیماتون مشکل پیدا میکنید و هم جذابیتتون کمتر میشه برای طرف

ممنون ازدرکت انشالا داداشم ..امیدوارم بهتریناقسمتت باشه

تشکر همچنین شماهم...موفق باشید عزیزم   

کی گفته ما وقتی خانواده اطلاع داشته باشن جدی میشه؟؟؟ خیلی پسرارو میشناسم چه دوستی چه خواستگاری که خا ...

اتفاقا خیلی از پسرا تا بحث خواستگاری میشه،ذات خودشون نشون میدن و معلوم میشه چه قدر جدی هستن

من نگفتم اگه خواستگاری رفتین،حتما به سرانجام میرسه ولی کلی از پسرای آشغال پا پس میکشن و از فریبشون در امان میمونیم.

من نگفتم رفتی خواستگاری، بری عقد کنی و مهریه ببندی

گفتم برو خواستگاری بعد تحقیق کن و آشنا شو...

حداقل با اطلاع خانواده ها...

شما فکر کردی دخترا مثل شما هستن؟!

شما پسرا توی اشنایی کتابی و رسمی که نمیمونید اون قدر لاس میزنید و قلب دختر رو می برید که وابستتون بشه،بعد میگید نه به نظرم به درد هم نمیخوریم میرید...

وقتی داستان رسمی باشه،بهتر حد و حدود رو رعایت میکنید

هر کسی به خودش اجازه نمیده پیش بیاد

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
اتفاقا خیلی از پسرا تا بحث خواستگاری میشه،ذات خودشون نشون میدن و معلوم میشه چه قدر جدی هستن من نگفت ...

پسری که دختری بخاد صد درصد ، قدم‌پیش میزاره و میاد جلو...نمیگه بیا تو خیابون و کوچه بگردیم ، اینجا اروپا نیس ، فرهنگ خاص خودشو داره ، و نخاسته آدماش سنتی و مذهبی بزرگ میشن، حتی پسرا و مردای روشن فکر م دوست ندارند دختر یا خواهرشون دوست پسر داشته باشند، رابطه باز و آزاد....

اخه درجریانم تازه خونه خریده .خواهرش ازدواج کرده دارن جهیزیه برااون میخرن.گفت یکم دس و بالم خالیه پو ...

فکر کردی پسرای دیگه به دوست دختراشون چی میگن؟

دقیقا همین حرفو

برو توی اخبار سرچ کن ببین این جواب آشناس و تکراری

خواستگاری و اطلاع خانواده ها و رسمی کردن که ربطی به این چیزا نداره....

سه ماه دیگه میام

دست و بالم بستس

گرفتار کارای خواهرم هستم

مشکل فلان دارم...

گول نخورید 

رابطه سمی هست 

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
فکر کردی پسرای دیگه به دوست دختراشون چی میگن؟ دقیقا همین حرفو برو توی اخبار سرچ کن ببین این جواب آ ...

دقیقا، کسی ، کسی رو بخاد با دست خالی م جلو میره ، ولی مردنه و با صداقت، میگه من چون ناموس دارم ، نخاستم تو کوچه و خیابون الکی بگردم ، دستم خالیه ، ولی پا پیش گذاشتم تا نیت و صداقتم ثابت کنم 

طرف مقابل بالاخره آدم می فهمه درک میکنه...

اتفاقا خیلی از پسرا تا بحث خواستگاری میشه،ذات خودشون نشون میدن و معلوم میشه چه قدر جدی هستن من نگفت ...

خانم عزیز...

خواهش میکنم اینقدر مرد ستیزانه قضاوت نکنید...ماهم با توجه به شرایط جامعه میتونیم بگیم شما دخترا هم دنبال چاپیدن و یا در شرایطی منافع جنسی و مادی از ماها هستین..

اگه ماها انسانیم شماهم انسانید اگر ماها نیاز جنسی داریم شماهم دارید...

پس خواهشا ماهارو هیولا جنسی فرض نکنید اینقدر...جدا از اینکه اونقدری که ماها به کلی چیزای دیگه فکر میکنیم...شماها اکثرا توی فکر جنسی و سو استفاده جنسی و شایعات از این قبیل هستید...

ببینید همونطور که گفتم پسری که بخواد سو استفاده کنه تحت هر شرایطی میکنه...بعدم مگه کل پسرای دنیا هیولان؟؟ قشر محدودی هستن افراد سو استفاده کن...

که مطمئین باشید پسر سو استفاده گر هیچ وقت نمیاد وقتشو یکی دو سال تلف کنه و با دختری به منظور سو استفاده بره توی رابطه...افراد سو استفاده گر معمولا روابط کوتاه مدت دارن...چون احساساتشون مرده هست...چه دختر باشه چه پسر

بعدم ما نمیتونیم خواستگاری رسمی رو قبل شناخت لازم انجام بدیم...توی یک شرایطی نمیتونیم شناخت کافی رو از دختر مورد علاقمون داشته باشیم و یا حتی شرایط مالیمون ممکنه خوب نباشه برای چنین تصمیمی...وقتی با دختری توی رابطه دوستی میریم میتونیم توی اون دوران شناخت پیدا کنیم و به موقعش که وضع درآمدی مناسب پیدا کردیم ازدواج کنیم...

شما زیادی اینقدر جنسی جنسی میکنید افکارتون همش سمت این مسئله رفته....

وگرنه پسری که بخواد سو استفاده کنه خانواده و غیر خانواده براش مهم نیست همونطور دختر...

بخدا کل دنیا این مسائل براشون جا افتاده هنوز توی این دورانی که از 20 30 سال قبل توی کل دنیا دختر و پسر ها سال ها دوست میشن و بعد ازدواج میکنن این مسئله برای خیلی از امثال شماها گنگه!!!

بیشتر پسرا نمیتونن برای دخترای عجولی مثل شما خواستگاری کنن...

دختریم که نمیتونه احساساتشو کنترل کنه و سریع وابسته میشه همون بهتر ازدواج و خواستگاری انجام نشه...

با تفکرات شماها ماها از ازدواج دل زده شدیم...چون خیلیا هستن هنوز به بلوغ فکری نرسیدن بعد مدتی کل زندگیتو ممکنه داغون کنن....

خواهش میکنم هرشخصی چه شما چه بقیه تا زمانی که فکر میکنید تعهد با خواستگاری و یا خانواده بوجود میاد ازدواج نکنید...

چون تعهد و وفاداری به ذات بستگی داره و ذاتم به خانواده نیست...خیلیا هستن توی دوستی خانواده هارو در جریان میذارن...نمونش خودم...

خواهشا تفکرات مرد ستیزانه رو از خودتون بیرون کنید تا آرامش و راحتی بیشتری داشته باشید...

با تشکر