خانم عزیز...
خواهش میکنم اینقدر مرد ستیزانه قضاوت نکنید...ماهم با توجه به شرایط جامعه میتونیم بگیم شما دخترا هم دنبال چاپیدن و یا در شرایطی منافع جنسی و مادی از ماها هستین..
اگه ماها انسانیم شماهم انسانید اگر ماها نیاز جنسی داریم شماهم دارید...
پس خواهشا ماهارو هیولا جنسی فرض نکنید اینقدر...جدا از اینکه اونقدری که ماها به کلی چیزای دیگه فکر میکنیم...شماها اکثرا توی فکر جنسی و سو استفاده جنسی و شایعات از این قبیل هستید...
ببینید همونطور که گفتم پسری که بخواد سو استفاده کنه تحت هر شرایطی میکنه...بعدم مگه کل پسرای دنیا هیولان؟؟ قشر محدودی هستن افراد سو استفاده کن...
که مطمئین باشید پسر سو استفاده گر هیچ وقت نمیاد وقتشو یکی دو سال تلف کنه و با دختری به منظور سو استفاده بره توی رابطه...افراد سو استفاده گر معمولا روابط کوتاه مدت دارن...چون احساساتشون مرده هست...چه دختر باشه چه پسر
بعدم ما نمیتونیم خواستگاری رسمی رو قبل شناخت لازم انجام بدیم...توی یک شرایطی نمیتونیم شناخت کافی رو از دختر مورد علاقمون داشته باشیم و یا حتی شرایط مالیمون ممکنه خوب نباشه برای چنین تصمیمی...وقتی با دختری توی رابطه دوستی میریم میتونیم توی اون دوران شناخت پیدا کنیم و به موقعش که وضع درآمدی مناسب پیدا کردیم ازدواج کنیم...
شما زیادی اینقدر جنسی جنسی میکنید افکارتون همش سمت این مسئله رفته....
وگرنه پسری که بخواد سو استفاده کنه خانواده و غیر خانواده براش مهم نیست همونطور دختر...
بخدا کل دنیا این مسائل براشون جا افتاده هنوز توی این دورانی که از 20 30 سال قبل توی کل دنیا دختر و پسر ها سال ها دوست میشن و بعد ازدواج میکنن این مسئله برای خیلی از امثال شماها گنگه!!!
بیشتر پسرا نمیتونن برای دخترای عجولی مثل شما خواستگاری کنن...
دختریم که نمیتونه احساساتشو کنترل کنه و سریع وابسته میشه همون بهتر ازدواج و خواستگاری انجام نشه...
با تفکرات شماها ماها از ازدواج دل زده شدیم...چون خیلیا هستن هنوز به بلوغ فکری نرسیدن بعد مدتی کل زندگیتو ممکنه داغون کنن....
خواهش میکنم هرشخصی چه شما چه بقیه تا زمانی که فکر میکنید تعهد با خواستگاری و یا خانواده بوجود میاد ازدواج نکنید...
چون تعهد و وفاداری به ذات بستگی داره و ذاتم به خانواده نیست...خیلیا هستن توی دوستی خانواده هارو در جریان میذارن...نمونش خودم...
خواهشا تفکرات مرد ستیزانه رو از خودتون بیرون کنید تا آرامش و راحتی بیشتری داشته باشید...
با تشکر