2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
فدای توبشم مرسی عسلم..ی سوال دیگه هرقرار دوساعت دوساعتونیم اوکیه

اره بنظرم مهربونم 🥰❤

حواست باشه به هیچ عنوان مسائل شخصی خانوادگیت را نگی 

اگه مشکل و یاناراحتی هم باخانواده داری خدایی ناکرده اصلا بهش نگو 

همیشه جوری رفتار کن که خانوادت پشتت هستن

بنظرتون براقراراول چی بپشیم چ رنگ منظورمه چی بگیم چ نگیم کلابگید چ رفتاری اوکیه؟

لباس مورد علاقتون!!! نه چیزی باشه جلب توجه کنه و نه چیزی که بد باشه...

یک فکتی راجب خودمون بهتون بگم...

ما آقایون معمولا زیاد به لباس و شلوار خانما دقت نمیکنیم...عده کمیمون دقت میکنن   

توی قرار اول سعی کنید هدف طرف از رابطه...علایقش...تحصیلات و شوخی و شناخت کافی از طرفتون پیدا کنید

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به عاطفی بودن و سرمایه گذاریاتون روی اون رابطه داره... میدونید من مطالب و کلیپ های روانشناسی ...

من خودم رشته م روان شناسی، خیلیا رو مشاوره میدم ، کارآموزی م افتاده اورژانس اجتماعی، 

ولی متاسفانه برا خودم نمیتونم هیچ نسخه ایی بپیچم...

برا خانوما اصلا راحت نیس ، برعگس گفتید....

لباس مورد علاقتون!!! نه چیزی باشه جلب توجه کنه و نه چیزی که بد باشه... یک فکتی راجب خودمون بهتون بگ ...

من یک خواستگار داشتم خیلی اهمیت میداد، مخصوصا به کفشا که تمیز باشههه....

من خودم رشته م روان شناسی، خیلیا رو مشاوره میدم ، کارآموزی م افتاده اورژانس اجتماعی،  ولی متاس ...

من چیزی که طبق روانشناسی خوندم گفتم...کلا دورانش برای خانما میگن راحت تره هرچند من خودم زیاد دیدم خانما که اصلا فراموش نکردن و چقدر توی دلشون بود...

ولی چیزی که روانشناسی گفته خانما درد بیشتریو تحمل میکنن ولی نهایت خانما خوب میشن ولی آقایون هیچ وقت خوب نمیشن...

بازم بنظرم بستگی به افراد و احساسی بودن و میزان روابطشون داره....

واقعا درود به شما که اونقدر روانشناس موفقی هستید ترس از پرسش و فهمیدن ندارید   

سعی کنید ذهنتونو آروم کنید...کلا چه روانشناس باشید چه فرد معمولی این روند وااقعا درگیری های خودشو داره و امیدوارم خدا بهتون صبر بده....

باید بذارید زمان بگذره...کلا این مسئله برای هیچ جنسیتی راحت نیست

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
من یک خواستگار داشتم خیلی اهمیت میداد، مخصوصا به کفشا که تمیز باشههه....

تمیزی که صد البته...من منظورم با توجه به نوع دقت خانما نسبت به رنگ و نوع پوشش و... بود...

بنظر من یک تیپ ساده مرتب و خوب اوکیه...چون ماها اصلا فراموش میکنیم خیلیامون طرف چی پوشیده اصلا   چون اکثر آقایون کلا همش با یکی دو پوشش هستن

لباس مورد علاقتون!!! نه چیزی باشه جلب توجه کنه و نه چیزی که بد باشه... یک فکتی راجب خودمون بهتون بگ ...

من طرف خواستگارامه ، سنتی،

بگو چه سوالاتی بپرسیم ، بهدعنوان یک اقا، 

شوخی که نمیشع تو خواستگاری رسمی، جلسه رسمی

من چیزی که طبق روانشناسی خوندم گفتم...کلا دورانش برای خانما میگن راحت تره هرچند من خودم زیاد دیدم خا ...

خوب منم بالاخره یک‌ آدم ، شغل ها و درس ها قرار نیس هویت یک آدم رو عوض کنع،مثلا یک دکتر قلب، یا چشم‌، نباید قلب یا چشم ش مشکل پیدا کنه؟ 

من الآن راحت میتونم به کسی دیگه راهکار بدم ، ولی خودم ...عاجزم ....

من طرف خواستگارامه ، سنتی، بگو چه سوالاتی بپرسیم ، بهدعنوان یک اقا،  شوخی که نمیشع تو خواستگا ...

بله شوخی توی خواستگاری معمولا نمیشه چون خانواده هم هستن...ولی کمی گرم بودنم بد نیست...فکر نمیکنم هیچ آقایی از خشک بودن و سرد بودن خوشش بیاد...

شماهم باید از علایق و هدف و عقایدش و تحصیلات و شغلش بپرسید و یا حتی فعالیت هایی که میکنه...

یکی از مهم ترین مسائل بنظرم توی این دوره زمونه وابستگی طرف به خانوادشه چه از لحاظ عاطفی چه مالی و... که اینا حتما باید مشخص بشه...

میدونید خیلی چیزا از سوال مشخص نمیشه شما از نحوه برخورد و حرف و خیلی چیزاش هم باید خیلی چیزا از جمله رفتار و میزان احساسات و نگرش و خصوصیاتشو بفهمید... و یا حتی میزان اجتماعی و درونگرا و یا برونگرا بودنش

لازمه خیلی از ایناهم داشتن دوران شناخت هست...خیلی از این چیزا با رفت و آمد مشخص میشه

خودم رشته م مشاوره س 😔😔😔😔

اشکال نداره جانم 

حتی بهترین مشاورهاهم در مقطعی از زندگی به یکی نیاز دارن باهاش حرف بزنن

نزار این غم بمونه روی دلت 

الان نزدیک سه سال هست

بهتره اقدام کنی به تراپی عزیزم

خوب منم بالاخره یک‌ آدم ، شغل ها و درس ها قرار نیس هویت یک آدم رو عوض کنع،مثلا یک دکتر قلب، یا چشم‌، ...

خواهر عزیزم مگه من چی گفتم دلگیر شدین؟؟؟ منم حرف شمارو یکجورایی زدم و گفتم چقدر خوبه که به درجه ای از عاقل بودن رسیدید که میتونید سوال کنید...

بنظرم این خودش گام بزرگی توی تحصیلات هست و نشون دهنده اینه که شما خانم تحصیل کرده ای هستید که با وجود تحصیلات غرور ندارید و از پرسش نمیترسید...

مخصوصا اینکه توی این دوران حتما نیاز به کمک و مشورت و درد و دل دارید...هرچی باشه انسان هستید