2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
بله شوخی توی خواستگاری معمولا نمیشه چون خانواده هم هستن...ولی کمی گرم بودنم بد نیست...فکر نمیکنم هیچ ...

توروخدا تاپیک آخر منم نظر بدید

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
لباس مورد علاقتون!!! نه چیزی باشه جلب توجه کنه و نه چیزی که بد باشه... یک فکتی راجب خودمون بهتون بگ ...

والامیگه ازدواج ولی خب نمیدونم میگه تابستون میحرفم

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره جانم  حتی بهترین مشاورهاهم در مقطعی از زندگی به یکی نیاز دارن باهاش حرف بزنن نزار ...

اقدام کردم ، ولی وقتی صحبت میکنم با اساتید یا روان شناسان ، میگن مشکلی نداری، میگن درست میشه ، بخودت زمان بده ، رها کن ....

والامیگه ازدواج ولی خب نمیدونم میگه تابستون میحرفم

پیشنهادم اینه خط قرمزارو براش مشخص کنید و حد و الامکان تا زمانی که به حد کافی و طولانی مدت گذشته باشه روابط باز تری نداشته باشید...تا هدف اون پسر به طور قطع و ثابت شده مشخص بشه...

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
اگه واقعافراموش شده باشع چی و واسمون مهم نباشه اما کمتراز۶ماه باشه

هیچی دوست نداره با فکر یکی دیگه وارد رابطه با یکی دیگه بشه

دختری که هنوز تو فکر دوست پسر یا شوهر قبلیش هست نباید وارد زندگی یکی دیگه بشه

میگن باید سوگ عاطفی بگذرونه و تمومش کنه

و در این شرایط معمولا دخترا درست تصمیم نمیگیرن و وارد روابط سمی و عجله ای میشن و دوباره بدبخت میکنن خودشونو

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
پیشنهادم اینه خط قرمزارو براش مشخص کنید و حد و الامکان تا زمانی که به حد کافی و طولانی مدت گذشته باش ...

دمت گرم ی دنیا ممنون حتما گوش میدم بحرفت.بعد بنظرت چن ساعت تو هرقرار اوکیه و 

خدایاشکرت...❤️

منظورتون تایم قراره؟؟

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
اره و اینکه چن وقت یبارببینمش

تایم قرار اول بنظرم یک ساعت مختصر و مفید خوبه...اگه کمی وقت تلف شده هم باشه مشکلی نداره   

شما اول عجله نکن قرار اولو بگذرون ببین پسر مناسبی هست یا خیر و یا پسره رو بسنج...شما بنظرم زیادی احساسی رفتار میکنید...

کمی تایم بدید اول طرفتونو قشنگ بسنجین و بشناسین بعد دست به هدف های دیگه و اقدامات دیگه بزنید...توی این دوره زمونه ریسک برای هر دو جنس خیلی مهمه

توی ارتباط با پسرها

مهم این نیست که اول با هم اشنا بشید تا بشناسیش چون پسرها تا چند ماه واست نقش بازی میکنن و فریب میخوری...

مهم این هست که رسمی بیاد جلو و خانواده ها مطلع بشن بعد تحقیق کنید

پسری که دنبال فریب هست معمولا یه چیزی رو بهونه میکنه که بعدا بیاد خواستگاری

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
دوس دارم بیشترجذبم شه بی طاقت شه و سریع تراقدام کنه براخواستگاری

خیلی از پسرا توی این دوره به ازدواج فکر نمیکنن...شما باید ریسک پذیر باشید...شاید طرف اصلا هدفش ازدواج نباشه!!!

شما قرار اولو برو اول ببین طرفتون چقدر آدم درست و خوبیه و یا هدفش چیه...حداقل بعد دو سه چهار تا قرار فکر خواستگاریو کن   

حداقل چند تا قرار لازم داری تا هدف و شناخت کافی از طرفتو بفهمی...

عجول نباشید

خیلی از پسرا توی این دوره به ازدواج فکر نمیکنن...شما باید ریسک پذیر باشید...شاید طرف اصلا هدفش ازدوا ...

خب مثلا ازخانواده م ازبابام مامانم زیادمیپرسه راجبشون

بحث ازدواج میکنه..ولی بازچجور بفهمم ک واقعاازدواجیه یان

بعدفامیلم هس خدایی

خدایاشکرت...❤️