2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 149 پست
رنگی که بهت میاد  امامثلا رنگ ابی تاثیر پذیری را بیشتر میکنه  زیاد درباره خودت نگو، &nbs ...

فدات شم من مرسی عسلم.میگه نیتم ازدواجیه من ازترس دل بستن میگم خب لحرف باخانوادم و میگه تابستون یکم پولم جمع جورشه چون خونه خریده میگه یکم پول دستم باشه.میترسم وابسته شم بخاطراین میگم زودتربحرفه

خدایاشکرت...❤️

کسی ۴( ۳سال و ۹ماه) با یکی بوده ، چقد زمان نیاز داره که فراموش کنه طرف مقابل رو؟

حقیقتا دقیق نمیدونم و فرد به فرد متفاوته

ولی این تایم زیادی هست

اگه اسیبی دیدی از این رابطه به روانشناس مراجعه کن

وقت خودت راپر کن ورزش و یادگیری موسیقی وزبان و... 

درحدیکه ببینیش هیچ حسی بهش نداشته باشی

پادکست های روانشناسی گوش بده

و به خودت زمان بده، ادم حیوون خونگیش می میره مدت ها طول میکشه تا فراموشش کنه،  حالا فکر کن این یه ادم بوده که نزدیک ۴سال باهم خاطرات خوبو. بد داشتید

ان االله که به زودی فراموشش کنی و خوشبخت بشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رنگی که بهت میاد  امامثلا رنگ ابی تاثیر پذیری را بیشتر میکنه  زیاد درباره خودت نگو، &nbs ...

فامیله اخلاقش خدایی خبلی خوب مهربون دس و دلباز اما ازنزدیک براباراول امیدبخدا فرداهمومیبینیم

خدایاشکرت...❤️

فدات شم من مرسی عسلم.میگه نیتم ازدواجیه من ازترس دل بستن میگم خب لحرف باخانوادم و میگه تابستون یکم پ ...

خوشبخت بشی عزیزم

حداقل۶ ماه فرصت بده باهم اشنا بشید 

اگه اوضاع مالیش خوب نیست بعد مدت اشنایی بگو حداقل بیاد نامزدی و نشون که خدایی ناکرده الکی پاش نمونی

خوشبخت بشی عزیزم حداقل۶ ماه فرصت بده باهم اشنا بشید  اگه اوضاع مالیش خوب نیست بعد مدت اشنایی ...

اره خدایی موافقم..بعد چن وقت ب چن وقت ببینمش

خدایاشکرت...❤️

اره خدایی موافقم..بعد چن وقت ب چن وقت ببینمش

اینو مطمئن نیستم

بستگی به فاصله اتون 

بنظرم

هفته یه بار و یا دو هفته ای یه بار اوایل 

تا بیشتر اشنا بشید 

بعد کم کم اگه دوست داشتی بیشترش کن 

ولی قشنگم چون فامیل ریسک دوستی باهاش زیاده حواست باشه حد روابط را نگه داری که بعدا خدایی ناکرده درصورت مشکلی دردسر ساز نشه واست 🥰❤

حقیقتا دقیق نمیدونم و فرد به فرد متفاوته ولی این تایم زیادی هست اگه اسیبی دیدی از این رابطه به روا ...

درس میخونم، سرکار میرم، باشگاه میرم؛ زبان میخونم، ولی نمیشه، بازم پاک نمیشه....نمیدونم چرا ..‌

اینو مطمئن نیستم بستگی به فاصله اتون  بنظرم هفته یه بار و یا دو هفته ای یه بار اوایل  ...

اره واقعا باید۶ دانگ حواسم باشه..مرطی فدات شم ازراهنمایت اگ بازم چیزی هس بگو

خدایاشکرت...❤️

خداراشکر که ادم خوبیه چشم حتما قشنگم  ان شاالله که همین فرد قسمتت باشه و خوشبخت ترین بشی

فدای توبشم مرسی عسلم..ی سوال دیگه هرقرار دوساعت دوساعتونیم اوکیه

خدایاشکرت...❤️

کسی ۴( ۳سال و ۹ماه) با یکی بوده ، چقد زمان نیاز داره که فراموش کنه طرف مقابل رو؟

بستگی به عاطفی بودن و سرمایه گذاریاتون روی اون رابطه داره...

میدونید من مطالب و کلیپ های روانشناسی زیاد میبینم...من خودم 8 ماه پیش از رابطم فارغ شدم..بعد 6 7 ماه کمتر شد فکر کردن بهش...

یک روانشناسی حرف قشنگی زد...گفت این مسئله مثل یک قطار میمونه...هرچی یک خاطره ازش به یادت بیاد ترو میبره به یک واگن با در های بیشتر که کوپه ها و واگن های زیاد تریو توی ذهنت درگیر میکنه و بهش فکر میکنی....میدونید برای فارغ شدن شما باید خودتون قدم وردارید هرچیزی که اون باعث یادآوریتون میشه چه شماره چه اکانت چه هدیه و... اش از جلو چشمتون ور دارید...فعالیت های دیگه ای رو بکنید و خودتون با هرچیز دیگه ای مثل باشگاه و یوگا و تفریح و شغل و... درگیر کنید...تا اگه روند رو طی کنید شاید طبق چیزی که برای روابط بالای 2 سال گفته شده تا یک سال تونستید افسردگی و دوران بعد جدایی رو بگذرونید...

اگه اشتباه نکنم این روند برای خانما راحت تره ولی دردش برای خانما بیشتره...

یادتون باشه گذر زمان ممکنه طرف رو کمرنگ کنه ولی هیچ وقت کامل فراموش نمیشه فقط میتونید با نبودش کنار بیاین...

امیدوارم توی زندگیتون بدی تجربه نکنید و آدم مناسب توی زندگی همه بیاد و بهترینارو تجربه کنید   

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...