2777
2789
عنوان

تاحالاشده🙊🙊

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 149 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعافراموش شده باشع چی و واسمون مهم نباشه اما کمتراز۶ماه باشه

روانشناسی میگه ۶ ماه 

اگه مطمئنی واسه فرار از فکر و خیال فرد قبلی نیست و با دقت تصمیم میگیری و همه چیز را میسنجی و عاقلانه عاشق میشی وارد رابطه شو عزیزم 🥰❤

روانشناسی میگه ۶ ماه  اگه مطمئنی واسه فرار از فکر و خیال فرد قبلی نیست و با دقت تصمیم میگیری و ...

ن خدایی اوکیم...بنظرت براقراراول چجوررفتارکنم چی بگم چی نگم چ رنگ بپوشم اوکیه

خدایاشکرت...❤️

روانشناسی میگه ۶ ماه  اگه مطمئنی واسه فرار از فکر و خیال فرد قبلی نیست و با دقت تصمیم میگیری و ...

کامل نیست...

روانشناسی برای روابط کوتاه میگه 6 ماه...برای روابط بلند مدت و بالای یکی دو سال...شاید تا بالای یک سال و خرده ای هم فراموش نشن

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...

صد در صد ، برا فراموش کردن نفر قبلی باید یکی وارد زندگی بشه از اون بهتر باشه، 

مثلا دیدی ، یک بچه ی کوچیک ش فوت میکنه ؟ بهش میگن باردار شو ، تا فراموش کنی، تا جاش پربشع، شاید مقایسه نابجایی باشه، ولی بنظرم میشه ؛

چرا

چون معمولا دچار افسردگی و دوران بعد جدایی میوفتین در حدی که خودتون متوجه شاید نباشید

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
چون معمولا دچار افسردگی و دوران بعد جدایی میوفتین در حدی که خودتون متوجه شاید نباشید

بنظرتون براقراراول چی بپشیم چ رنگ منظورمه

چی بگیم چ نگیم کلابگید چ رفتاری اوکیه؟

خدایاشکرت...❤️

کامل نیست... روانشناسی برای روابط کوتاه میگه 6 ماه...برای روابط بلند مدت و بالای یکی دو سال...شاید ...

کسی ۴( ۳سال و ۹ماه) با یکی بوده ، چقد زمان نیاز داره که فراموش کنه طرف مقابل رو؟

ن خدایی اوکیم...بنظرت براقراراول چجوررفتارکنم چی بگم چی نگم چ رنگ بپوشم اوکیه

رنگی که بهت میاد 

امامثلا رنگ ابی تاثیر پذیری را بیشتر میکنه 

زیاد درباره خودت نگو،  فرصت بده که اون بشناسدت، سعی کن از رابطه قبلیت اصلا صحبت نکنی، اگر مجبور شدیدر خدی بگو که قبلا یه نفر تو. زندگیم بوده،  اصلا جزئیات نگو 

بعد پنج الی شش تا قرار هدفش را از رابطه بپرس که اگه قصد ازدواج نداره دل نبندی(غیر مستقیم بپرس) 

حواست به ویژگی هاش باشه که بهت احترام میزاره و یا خسیس نیست و... 

خوشبخت باشی عزیزم

بنظرتون براقراراول چی بپشیم چ رنگ منظورمه چی بگیم چ نگیم کلابگید چ رفتاری اوکیه؟

اگه گفتید منم لایک کنید 🙏🏻بیام بخونم ایده بگیرم، نوع آرایشم بگید کم باشه ، چجوری باشه، نحوه سلام و احوال پرسی رو هم بگید 🙏🏻