2777
2789

با یکی از فامیلامون خوب نیستیم و ازشون خبر نداریم حالا آجیم اومده با  اسم فیک و  عکس یه پسری  سر به سر دخترشون گذاشته مثلا خواستگار دختره هم رفته زد آخر شمار آجیم اومده بالا حالا  زنگ زدن به ما گفتن آجیم گفت کار  من نبود می خوان برن پلیس فتا شکایت دختره هم به دروغ گفته تهدیدم کردن عکسامو پخش کردن  در حالی که خواهرم هیچ پیامی توهین یا تهدیدی نداده دختره اینجوری به خونوادش گفته حالا می خوان شکایت کنن می تونن؟می تونن بفهمن واقعا خواهر من بوده!؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دختره هم بیشعور بوده پسر  نیده بدبخت این زده بلاک کرده هم گفته بدرد هم نمی خوریم اونم پیگیر ...

قبول کن کار ابجیت اشتباه بوده...حالا ک دیلیت زده شاید نتونن پیگیری چیزی کنن 

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

وقتی سند و مدرکی نباشه که تهدید کرده چه کار میتونه بکنه قانون که با حدس نمی چرخه حالا تهش میگی بخاطر ...

یعنی حتی نمی تونن پیگیری کنن ببینن واقعا شماره خواهر من بود یا نه؟ 

نه بابا اینیستا پیام رسان خارجی ه ایران نمی دونه پرینت بگیره  نهایت یه تعهد ه

اینحرفو جای دیگه ای نزنی بهت میخندن پس پلیس فتا پشمکه؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

اینستا فیلتره پس استفاده ازش تو ایران غیرقانونیه

اون دخترخانم خودشم کار غیرقانونی کرده

خواهدتم دیلیت زده میتونه بزنه زیر همه چی 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینحرفو جای دیگه ای نزنی بهت میخندن پس پلیس فتا پشمکه؟

من سر خیانت شوهرم با نامه دادگاه تا پلیس فتا هم رفتم اونجا گفتن اینیستا و واتساپ پیام رسان خارجی ه دسترسی ندارن 

پشمک چه عرض کنم باز اون فایده داره