2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین

133 بازدید | 23 پست

بچه ها با دوست پسرم سر اینکه دختر فالو کرده بود بحث کردم ولی قسم خورد که من اینارو فالو نکردم 

گفتم مگه میشه خودش فالو شن  ولی بازم گفت کار من نبوده 

بعدش بهم گفت که یکی پیام داده بهم 

یه  شات فرستاد تا یه دختر یه گیف+۱۸ براش فرستاده 

اینو برا دختره فرستاده بود  : 😐💔

بعد دختره گفته بود ببخشید اشتباه شد دوست پسرم گفته بود آشناها از این اشتباها زیاد میکنن 

بعد دختره گفته بود ببخشید لطفاً پیام نده 

اینم زده بود بلاکش کرده بود 

بعد بهم گفت فکر کردم یکی از دوستامه داره باهام شوخی می‌کنه یا تویی 

ولی خب پروفایلش معلوم بود که دختره 

حالم یجوریه حس میکنم بهم خیانت شده 

بهش گفتم از این به بعد هرکی هم بهم پیام داد جوابشو میدم چون می‌خوام حسی که دارمو بفهمه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببخشید، این کاربری دست دو نفره؟

آخه چند تاپیک، البته مال چند سال پیشه، گفتین متاهلین

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

این مسخره بازیا چیه تروخدا 

مگه زمان و ارامشتو از سر راه اوردی 

من خیلی بدم میام از این بحثا و کارا باز خوددانی 

بدت میاد دختر فالو کنه ؟ اون فالو مرده منتظر وی هستی منتظری یه مرد گنده رو تغییر بدی ؟ یا بپذیر و بحث نکن یا نمیتونی کنار بیایی هرکس بره سر زندگیش

نمیدونم چی بگم ولی همینکه واسه خودت دوست پسر پیدا کردی و درگیر حواشیش شدی خودت اولین خیانت رو به خود ...

من نمی‌خواستم دوستم و دوست پسرش منو به زور آشنا کردن و الان درگیرش شدم  خیلی کاراش برام اهمیت دارن

من نمی‌خواستم دوستم و دوست پسرش منو به زور آشنا کردن و الان درگیرش شدم  خیلی کاراش برام اهمیت د ...

بیخیالش شو. براش یه بهونه بیار بعدشم قطع رابطه کن. ارزش تو بیشتر از اینه که بشینی نشخوار فکری کنی که ایا بهت خیانت شده یا نه گل

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 
من خیلی وقت نیست اومدم توی نی نی سایت  زیاد وارد نیستم نمیدونم

آخه این کاربری که الان دست شماست از سال ۱۴۰۰ فعاله.

از کسی گرفتیم یا خودتون ساختین؟

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
تو خودت چیکار میکردی اگه جام بودی ؟

اگه واقعا بدت میاد از اینکه دختر فالو کنه و ... 

یه پیام بده بهش که اقای فلانی باید جدی باهم صحبت کنیم و کاملا جدی بهش بگو حرفاتو و اینکه اینکارش اذیتت میکنه 

دو تا حالت داره 

یک دوست داره و برای حرفات ارزش و احترام قائله و دیگه از اینکارا نمیکنه و تو ادامه میدی باهاش 

دو واسه حرفات و خاستت اهمیتی نمیزاره و تو از زندگیت میزاریش کنار چون مغزتو از راه پیدا نکردی هرروز سر فالو و این چرتا پرتا بحث کنی 

چندسالتونه