2777
2789
عنوان

روان شناس ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست

به خاطر حرفای نگفته تو دلته شاید وقتی به زبون نمیاری یا میترسی به زبون بیاری گارد بگیرن یا کسی پشتتو نگیره نمیگی یه جور خلع پیش میاد و یهو یه تشنجی به ادم میده و گذراست میره ولی دوباره میاد اون حال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت بود زیاد اعتماد بنفس نداشتم و ماسک میزدم  ولی بعد از چند روز درست شدم و همه چی خوب بود ...

منم تجربش رو داشتم نگران نباش کاملا طبیعیه 

وقتی آدم از چهره اش اینقدر شرمنده باشه که ماسک بزنه یعنی حال روحیش خوب نیست و درست شدنش ملزم به زمانه 

بهترین کار اینه مثل من ماسکات رو بندازی دور و تا ۱ماه مدام به خودت برسی و به خودت انگیزه بدی 

بعدش کم کم درشت میشی

اره بعضی موقع مودم تند تند عوض میشه  نه امروز کسی کاری نکرده  فقط یهویی حس کردم که خیلی ...

احتمالا دوقطبی نداری؟ حتی از نوع خفیفش 

بهتره یه تراپیست رو ببینی

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

منم تجربش رو داشتم نگران نباش کاملا طبیعیه  وقتی آدم از چهره اش اینقدر شرمنده باشه که ماسک بزن ...

مرسی گلم 

ازت خیلی ممنونم که کمکم کردی❤️❤️❤️❤️❤️

با این تعاریفی ک گفتی نمیشه گفت حتما افسردگیه ولی امکانش هست ممکنه یک هیجان زود گذر باشه ک در اثر فشار روحی ایجادشده. چه مدته اینطوری هستی و اینکه احساس غم و ناراحتی یا عدم لذت از زندگی داری؟؟

با این تعاریفی ک گفتی نمیشه گفت حتما افسردگیه ولی امکانش هست ممکنه یک هیجان زود گذر باشه ک در اثر فش ...

این چند روز اخیر حس میکنم دیگه کسی از من خوشش نمیاد 

ولی اعتماد بنفس داشتم 

ولی الان اعتماد بنفسم اومده پایین