evechit مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1314 عنوان کتاب ۳۱ استان 161 بازدید | 7 پست برای ازمون نمونه دولتی این کتابو بهم پیشنهاد کردنالان خواستم از دیج.ی کالا سفارش بدم چند نوع داشتیکیش هیچی نزده بود روش یکیش زده بود فقط برای تجربیشما اگه تا حالا سفارش دادین بنظرتون کدوم بهتره؟حتی قیمتاشم فرق دارن با اینکه همشون ۳۱ استانه😐 مناقیانوسمتواکواریومتونجانمیشم. 1403/02/16 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلارممممممممم عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 310 به نظرم سراغش نرو من با اینکه خوندم همونو ولی سوالای ازمون سطحش بالاتر بود لول فتمرکزتو بذار رو کتاب درسی بعدش فقط بشین نمونه سوال های یال گذشته رو حل کن خودم اگه برمیگشتم همین کارو میکردم کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴
evechit مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1314 به نظرم سراغش نرو من با اینکه خوندم همونو ولی سوالای ازمون سطحش بالاتر بود لول فتمرکزتو بذار رو کتاب ... خب کتابای درسیو که حتما میخونم ولی گفتم شاید نمونه سوالاش بدرد بخوره مناقیانوسمتواکواریومتونجانمیشم.
آیلارممممممممم عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 310 خب کتابای درسیو که حتما میخونم ولی گفتم شاید نمونه سوالاش بدرد بخوره بد نیستا ولی ارزش هزینه کردن ندارهاگه برا رشته تجربی میخوای که رقابت خیلی زیاده برو کتابای سطح بالاتر مثل مبتکران بخر تست بزن کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴
evechit مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1314 بد نیستا ولی ارزش هزینه کردن نداره اگه برا رشته تجربی میخوای که رقابت خیلی زیاده برو کتابای سطح بال ... شما رشتتون چیه؟ مناقیانوسمتواکواریومتونجانمیشم.
evechit مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1314 ریاضی با حرفت به شک افتادم میخواستم سفارش بدم نظرم عوض شد😂😂یعنی مبتکران بهتره؟ مناقیانوسمتواکواریومتونجانمیشم.
آیلارممممممممم عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 310 با حرفت به شک افتادم میخواستم سفارش بدم نظرم عوض شد😂😂یعنی مبتکران بهتره؟ خب بستگی داره چه رشته ای ازمون بدیبرا رشته تجربی چون خیلی داوطلب زیاد داره و قبولی هم کمه باید رتبه خیلی خوبی بیاری که من بیشتر مبتکران دیدم قبولی زیاد داشتهمن خودم رشته ریاضی دادم چون داوطلب کم بود قبول شدم ماکزیمم درصدای کلاسمون ۲۰ ۳۰ بود🫠🫠😂 کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴