2777
2789
عنوان

دوستم جلو همه بهم دست نداد....

343 بازدید | 26 پست

سلام

قرار شد من ۱۰:۳۰ آموزشگاه باشم ۱۰:۳۵ دقیقه رسیدم

به دوستم دست دادم بهم دست نداد خیلی حالم بد شد ولی بروز ندادم

لحنش شوخی بود ولی خب هر چقدرم راحت باشیم کسی که داره میبینه میفهمه به من دست نداد

بعد دوستِ دوستمون رو میبینه ظهرش 

به اون دست میده 

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

نه بابا شوخی بوده جنبه داشته‌ باش 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا شوخی بوده جنبه داشته‌ باش 

یعنی دوستت جلو کلی آدم بهت دست نده ناراحت نمیشی؟تو دست بدی اون دست نده؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
دست دراز کردید و دست نداد؟؟

آره

زودرنج نباش

یعنی دست دراز کلی جلو کلی آدم دست نده ناراحت نمیشی؟

ناراحت میشدم حالشم میگرفتم

بغض گلومو گرفته من دشمنم بهم دست بده دست میدم بعد این جلو این همه آدم اینطوری کرد