137niiiloo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 971 عنوان جهاز برون 49 بازدید | 4 پست خواهر دومادم باید چیکار کنم لباسم بایدمجلسی طور باشه؟؟ 1403/02/15 | 23:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 10348 مگه هنوز مهمانیه میدن برا جهاز برون به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
آسئنا عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 1381 فقط توروخدا واسه مهمونای عروس ک میان واسه چیدمان وایناکمکتون احترام بزاریدشام یانهاربدید براما سیصدنفرنروماده بودن نه غذابارگذاشته بودن نه ازبیرون گذاشتن شوهرم بگیره خدالعنتشون کنه مهمونام فقط چهارپنج نفربودن وفقط اون شب روبایدآبروداری میکردن دیگه بعدش میرفتن شایدگذرشونم اصلا به خونهم نمیافتاد ولی خودشون رفتن واسه خودشون غذاآماده گرفتن بردن طبقهی بالای برادرشوهرم غذاشونوخوردن واسه مهمونای من گفتن دیروقته غذاگیرنیومدنمونده توغذاخوریا... خودم دیدم مادرقندداره ازحال میره رفتم شوهرم کلی ماست وپنیر کیلویی گرفته بودواسه مهموناش گذاشته بودیخچال مادرشوهرم رفتم چندتیکه نون وپنیرآوردن هیچکس لب بهش نزد پاشدم باهاشون اومدم نصف شب ساعت۳شده بودخسته کوفته بودن اومدم خونه ی مادرم واسشون گوشت چرخکرده بافلفل دلمه وپیازوقارچ درست کردم خوردن خیلی شرمندگی کشیدم وخجالت کشیدم بی شخصیتها گداگشنه بودیدعرضه ی چهارنفرمهمونداری نداشتین لااقل ازقبل میگفتین خودمون میپختیم میاوردیم میخوردیم
آسئنا عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 1381 واسه جهازبرون که مانتوشلوارمجلسی وشیک کافیه .واسه بعدش که بریدخونه ی برادرتون واسه کمک به عروس خانوم که وسایل بچینه شومیزشلوار کافیه