2777
2789
منم از صفحه ی سوم متنظرم تا به الان😐😑

عزیزم توضیح دادم که هم تعداد دوستان زیاده منم بخدا یه نفرم و اینکه خیلیاتون سنتون کمه اصلا احساساتتون سطحی و پوچه 

بعضیا رو اصلا حس نمیکنم بس که پوچه حسشون 

یعنی یا سطح انرژی کمی دارن یا استرس بالا یا هنوز اتفاق مهمی تو زندگیشون نمیخواد بیفته

عزیزم توضیح دادم که هم تعداد دوستان زیاده منم بخدا یه نفرم و اینکه خیلیاتون سنتون کمه اصلا احساساتتو ...

من ۲۷ سالمه..یه سوال خیلی مهم دارم میبینی چیزی یا ن فقط همین و بگو

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از طریق همکارت آشنا میشی هم تیپ همید و تیپ رسمی هستین انگار تو لباس فرم مدرسه یا اداره همو میبینید ...

@keratin_marie_rasht مرسی عزیزم،من آخه رشته ی تربیت بدنی شرکت کردم،رشته ام به معاون و ناظم نمی خوره عزیزم،عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من چیه؟قصد و هدفش چیه؟مرسی عزیزم

عزیزم توضیح دادم که هم تعداد دوستان زیاده منم بخدا یه نفرم و اینکه خیلیاتون سنتون کمه اصلا احساساتتو ...

خیله خب گلم فقط راجب حسش به من بگو ، خیانت نمیکنه؟

اگه چیزی هم حس نمیکنی بگو

و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
@keratin_marie_rasht   مرسی عزیزم،من آخه رشته ی تربیت بدنی شرکت کردم،رشته ام به معاون و ناظم ...

پس معلم ورزش میخوای بشی ایشالا به سلامتی 😍

پس برا همون خوش هیکلی

دوست داره ازدواج کنه اما موقعیت فعلا نداره 

توقعت تو زندگی کم نیست آخه همه چیزو نه اعلا اما به اندازه استانداردش میخوای

اره دقیقا با هزارو یک نفر  از خواستگار جدیدم چیزی حس نمی کنی  خیلی منو دوس داره اسمشم نا ...

وضعش خوبه یه ساعت خوشگل طلایی تو دستش میبینم با یه ماشین سفید 

یکم اگه مراقب نباشی چشمش میچرخه باید بتونی رامش کنی عقد نکن نامزد شو اگه پیشنهاد ازدواج داد تا اخلاقش دستت بیاد 

مالی مشکلی ندارید شغلش آزاده؟