2777
2789

قدیما open access خیلی به نظر جالب نمیومد. اما، قوانین اخیر مشوق پابلیش به صورت open access هست (حتی ژورنال هایی که open access فقط براشون ی آپشن هست). 

برای همین اکثر دانشگاه ها با پابلیشرها قرارداد دارن و هزینه ی چاپ مقاله ها رو پرداخت میکنن. 

الان دنیا به سمت این دارا میره که علم باید در دسترس همه باشه. توی فاندهای پروژه ها هم هزینه ای برای این کار در نظر گرفته شده. 

ایمپک ها به رشته هم بستگی داره. مثلا برای مکانیک ایمپکت ۴-۸ خیلی نوب حساب میشه. اما برای رشته های پزشکی/زیستی ایمپکت ها خیلی بالاتره. مهندسی های بین رشته ای هم ایمپکت های بالایی دارن. 

قطعا داشتن مقاله به انتخاب شدن برای پوزیشن تاثیر داره. 

قدیما open access خیلی به نظر جالب نمیومد. اما، قوانین اخیر مشوق پابلیش به صورت open access هست (حتی ...

اخه میدونین هزینه هر isi اوپن ۱۵۰۰ دلار معادل ۹۰ میلیون هست نگرانیم از اینه که در اخر هیچ تاثیری روی روند اپلای و فاند نداشته باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه میدونین هزینه هر isi اوپن ۱۵۰۰ دلار معادل ۹۰ میلیون هست نگرانیم از اینه که در اخر هیچ تاثیری روی ...

قطعا داشتن مقاله تاثیر داره. اما، توی این شرایط بهتره روی ژورنال هایی هدف گذاری کنید که رایگان هم چاپ میکنن. 

خودم هیچ وقت ژورنالی که فقط open access هست مقاله ندادم. اما مقاله دارم که به صورت open access چاپ شده توی  ژورنال هایی که هر دو نوع چاپ و دارن. و خب من هزینه ای ندادم براش …

قطعا داشتن مقاله تاثیر داره. اما، توی این شرایط بهتره روی ژورنال هایی هدف گذاری کنید که رایگان هم چا ...

فکنم این ژورنال هایی که براش موسسات اکسپت میگیرن خودش رابگان چاپ میکنه اینا دستمزد میگیرن