2777
2789
عنوان

فیبروکیستیک سینه

178 بازدید | 20 پست

سلام خانما من رفتم سونو فهمیدم فیبروکسیتیک سینه دارم و گفت هیچ مشکلی نداری ولی نمیدونم چرا یه سینم بیشتر از یکیش درد میاد و بیشتر باد میکنه قبل پریود کسی اینجور بوده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماهم یهو درد یه سینتون زیادتر از اونیکی میشه؟چند سالتونه و چند ساله این کیستو دارید؟

تقریبا یک و نیم سال اره میزنه به زیر بغلم دکترم گفت باید تحمل کنی بعد ها شاید عمل شه 19 سالمه

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

تقریبا یک و نیم سال اره میزنه به زیر بغلم دکترم گفت باید تحمل کنی بعد ها شاید عمل شه 19 سالمه

اگه تحت کنترل باشی تا وقتیکه خیلی بزرگ نشه نیازی به عمل نیس فقط وقتایی که خیلی زیادی بزرگ بشه عمل لازمه.

چند وقت یکبار سونو باید انجام بدی 

من این مشکل رو ندارم یکی از نزدیکانم این مشکلو داره برای همین اطلاع دارم،سونو با توجه به نظر پزشکه ولی هر۶ماه یکبار حتماً انجام بشه خوبه.

ایشون چند سالشونه مشکل دیگه براشون پیش نیمده؟

۳۶سالشونه و از۱۸سالگی متوجه شدن،چون اون موقع نگران بود عمل هم شد تا آزمایش کنن و خیالش راحت شه،بچه دار هم شده و مشکلی بابت شیر دادن هم وجود نداره خداروشکر،شما هم لازم نیس نگران باشی فقط بهتره استرس نداشته باشی یسری غذاهارو رعایت کنی مثلاً فلفل یا چای پررنگ خوب نیس،اطلاعاتت رو دراین زمینه بالا ببر تا مواظب سلامتیت باشی