fatijoonamm مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5183 عنوان از بچگی بهش داداش میگفتم اما الان.....🥺🥲💔 | مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 19 پست الان میگم واسید فقط بیکاره بی آرررر😁 1403/02/15 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدای_آرزوها عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 3316 دختر منم به همشون میگه آبجی داداش جز یکی از خواهر زاده هام ۱۶هست دخترمم ۹ سالشه به اون اسمش میگه خیل ... اخی عزیزم اشکال نداره بذارید هرجور دوست داره صدا کنه شاید صمیمی تره با اون 💛
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5183 وییی به نظرم میخواسته نظر مامانت یا شایدم تورو بدونه اون جریان دوستش بعدم چرا من حس کردم اونم دوست د ... نه اون ابجی صدام نمیزنهیه بار ت اتوبوس اصلا حواسم نبود یهو دیدم داره یکی صدام گیزنه برگشتم دیدم اونه دوسش هی بهش میزد میگفت چرا اینجوری صداش میکنی میگف بهش چی بگم پس ولم کن... بیکاره بی آرررر😁
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5183 دختر منم به همشون میگه آبجی داداش جز یکی از خواهر زاده هام ۱۶هست دخترمم ۹ سالشه به اون اسمش میگه خیل ... 😂😂😁شاید خیلیباهاش راجته و صمیمی بیکاره بی آرررر😁
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5183 وییی به نظرم میخواسته نظر مامانت یا شایدم تورو بدونه اون جریان دوستش بعدم چرا من حس کردم اونم دوست د ... خودش همون دادشمو میگما قضیه علی رو کامل میدونه خیلی شوخیم میکنه 😂😂😂🥲همیشه میگه دلم میاد اون یکی رو اذیت کنم ولی تو کلا خاصی دلم نمیاد یا میگه تو خیلی مثبتی و بچه خوبی با هر کسی همنشین نشی یه وقت 😁💔 بیکاره بی آرررر😁
fatijoonamm مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 5183 هردوتون چند سالتونهء؟ به نظرم بهش فکر نکن و نزدیکش نشو شاید خودش دوست دختر داره من ۱۸ اون ۲۰فکر نمیکنم البته شاید مطمئن نیستم بیکاره بی آرررر😁