2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه عین داداش دوسش داشتم بچه بودیم چقدر سر کله هم میزدیم و همو اذیت میکردیم حتی یه بار انقدر دعوامون شد زد گردنبندو پاره کرد🥲دوسال پیش یه حسایی غیر از یک برادر بهش پیدا کردم یه حسایی که هروقت میدیدمش لبخند رو لبام بود اجازه نمیداد باهاش بحث کنم بخاطر تیممو عوض کردم

ولی یه کسی که عین خواهرمه بهم گفت واقعا تویی که همیشه بهش میگفتی داداش چطکری میخوای چیزه دیگه بهش بگی

بیکاره بی آرررر😁

نشستم فکر کردم دیدم واقعا غیر ممکنه همیشه بهش میگفتم داداش و همجا میگفتم من داداش اارم با اینکه برادر نداشتم این حسام واسه بلوغه زود گذر میگذره و تونستم دوباره حس قبلو بهش پیدا کنم یعنی مثل قبلم دیگه نبیدیدمشاهمون سال ینی کدوسال پیش چفدر وقتی داشت کنکور میداد استرس داشتم من🥲

فراموشش کردم کمتر میدیدمش اما اللن دوروزه فکر اینکه نکنه زن بگیره کل بدنم یخ میشه ضربان قلبم میره بالا

وقتی اسممو صدا زد یه حالی شدم

ولی من میدونم اون منو به چشم خواهرش میبینه

تروخدا بگید چیکار کنم

بیکاره بی آرررر😁

نشستم فکر کردم دیدم واقعا غیر ممکنه همیشه بهش میگفتم داداش و همجا میگفتم من داداش اارم با اینکه براد ...

اول یه سوال.خواهر و بردار تنی هستید؟ 

عجیبه احساساتت اگه داداش واقعیته

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
علی رو میگی؟؟ باو چیزی نیست که حساس نشو حساس نشو  مام بعضا پسرعمو پسردایی هامون رو داداش صدا ...

نه علی اون نیس😁

حسه اون چی اونم یعنی ..ولی من مطمئنم حتی یه بار به مامانم گف دوستم خیلی پسره خوبی ..

بیکاره بی آرررر😁

علی رو میگی؟؟ باو چیزی نیست که حساس نشو حساس نشو  مام بعضا پسرعمو پسردایی هامون رو داداش صدا ...

دختر منم به همشون میگه آبجی داداش جز یکی از خواهر زاده هام ۱۶هست دخترمم ۹ سالشه به اون اسمش میگه خیلی خواستم از ۵ سالگی که دیگه نگفت داداش بفهمونم که احترام بزاره روشم حساسه دخترم😏😄😃

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
نه علی اون نیس😁 حسه اون چی اونم یعنی ..ولی من مطمئنم حتی یه بار به مامانم گف دوستم خیلی پسره خوبی ...

وییی به نظرم میخواسته نظر مامانت یا شایدم تورو بدونه اون جریان دوستش بعدم چرا من حس کردم اونم دوست داره 

آبجی صدات میزنه؟

وایییی بع علی خیانت کردی؟😭😂

💛