2777
2789
عنوان

کی فردا میشه

108 بازدید | 15 پست

چطور تا فردا تاب بیارم دندون درد امونمو برید نکنه فردا هم بگه عفونت داره نمیشه ۲روزه دارم زجر میکشم و فقطگریه میکنم خدایا امشب بتونم خوب بخوابم حداقل چشام از بی خوابی میسوزه دندونم شدید درد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه قرص درد بخور یه جای تاریک و آروم دراز بکش خوابت ببره واقعا درد دندان خیلی بده کلافه کننده اس

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

راه حل زیاد داره ..اگه عفونت داره تا عفونت خشک نشده دندون پزشک دست نمیزه ..برا تسکین درد آب نمک شور که گرم باشه رو در حد سی ثانیه تو دهان نگه دارین چن ثانیه اول دردش یکم بیشتر میشه اونم به علت عفونته.. ولی بعدش دردش ساکت میشه 

سینگل به گوری تا ابد 
نمیدونم چقدر معتقدی اما من دندون درد شدید داشتم،دستمو گذاشتم رو صورتمو و صلوات فرستادم از خدا خواس ...

منم دیشب همینکارو کردم تا خابم برد ولی نمیدونی وقتی تو اوج خواب بیدارت میکنه چقد بده

راه حل زیاد داره ..اگه عفونت داره تا عفونت خشک نشده دندون پزشک دست نمیزه ..برا تسکین درد آب نمک شور ...

زدم فایده نداشت دکتر دوروزه چرک خشک کن نوش

ته نسبت به دیروز بهتره 

الهی آروم شه دردت

انشالله ۳ شبه نه خواب دارم نه خوراک یه نوزاد ۳ ماهه دارم نمیتونم بهش برسم باید برم شهر دیگه دندونپزشکم اونجاس از اونطرف باید عکس بگیرم ا دندونم بخدا دیگه نا ندارم