2777
2789
عنوان

دکتر فیت

49 بازدید | 21 پست

بله ها من با پولش مشکل ندارم اما بی اشتهایی دارم من شنیدم تو رژیمش نه تا تخم مرغ میده

میخوام یکی بهم بگه رژیمش دقیقا چیا باید بخورم چیا نباید بخورم

نشه برم کلی پول بدم آخر رژیم بده ببینم نمیتونم انجامش بدم

من همیشه به همه کمک میکنم بچه ها اگر چیزی میدونید راهنماییم کنید

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس دارم ببینم چطوریه راضین یانه ، یکی اینجا میگفت دارو هم میده که اون قیمتش بالاس دیگه نمیدونم .

یا خدا نه تا که خیلیه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
ببین خوشگلم ی ماه حدود ۵۰۰ تومنه ی ماهشو دریافت کن ببین میتونی یا نه

تو سایتش دیدم انگار ۸۰۰ تومن بود ارزونترینش

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
ببین خوشگلم ی ماه حدود ۵۰۰ تومنه ی ماهشو دریافت کن ببین میتونی یا نه

ممن خوب بخاطر دارو وزنم خیلی بالا رفته من اصلا با پولش مشکلی ندارم الان بالای سی ملیون د ماه دارم پول باشگاه میدم فقط

مکمل هام ماهی ده تومن میشه

فقط میخوام ببنیم میتونم از پس رژیمش زده بیام

رژیمش رو گفتن دو ملیون اما بدون خرید مکمل برایمان اصلا اثر نداره من در اثر کورتون وزنم دو برابر شده

دارو اصلا نمیدههههه

عه چه خوب پس اون خانمه چی میگفت انقدر الکی ناراضی بود و میگفت اون پول رژیم برای دوهفتس، دوهفته دیگش باز میگن پول بریز

ببین ب طور کلی هر هفته سه روز ورزش میکنن

من نزدیک ۶ ماهه باهاشونم

۹ تا تخم مرغ نمیده آخرش ۳ تا قرص و دارو نمیده اصلااا

همون غذاهایی که سر سفره هست رو میده برنج گوشت سبزیجات چیزای عجیب غریب نداره اصلاااا بعد اینکه ورزش کنی گشنت میشه همه چی میخوری

برا لاغریم آنچنان رژیم خاصی نداره همون غذاهای عادی مقدارش کمتره ولی سیر کننده

عه چه خوب پس اون خانمه چی میگفت انقدر الکی ناراضی بود و میگفت اون پول رژیم برای دوهفتس، دوهفته دیگش ...

ااره منم خوندم گفت یک کیلو هم کم نکردم

ببین ب طور کلی هر هفته سه روز ورزش میکنن من نزدیک ۶ ماهه باهاشونم ۹ تا تخم مرغ نمیده آخرش ۳ تا قرص و ...

من اصلا مشکلی ندارم من بی اشتهایی هستم کلا چیزی نمیخورم شش روز در هفته هم روزی هشت ساعت دارم ورزش میکنم اما بازم لاغر نمیشم کلا قند شکر غذاهای چاق کننده من هیچیییی هم نمیخروم یکی گفت روزی نه تا تخم مرغ گفتم یذ حضرت عباس من نمیتونم نه تا تخم مرغ بخورم تو روز