2777
2789
عنوان

جهیزیه😍😍

226 بازدید | 13 پست

پنج شنبه همین هفته عروسیم هست انشالله 

جهازم  خیلی حسابی هست

بنظرتون ببرم فامیل رو جهیزیه ببینن یا ن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس نمیذاری ما ببینیم😁😀

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

مبارک باشه خوشبخترین باشید ♥️ نه عزیزم بهتره نبری ممکنه یکی دلش بخواد در توانش نباشه یا ممکنه با نظر دادن بیجا انرژی منفی بهت بدن ..به موقعش کم کم دعوت کن میان خونت

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

ما رسمش رو داریم دیگه نمیدونم شما هم دارید یانه؟ 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

اگه به خاطر حرف مردم گرفتی که حیفه نبینن 

چشم زدن و آه حسرت و حسادتم در نظر بگیر 

اگه نه خودت با وسایلت ذوق کن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما رسمش رو داریم دیگه نمیدونم شما هم دارید یانه؟ 

الان رسم رفته کنار دلبخواهی شده هر کی دوست داشته باشه میبرع هر کی هم دوست نداشته باشه نمیبره

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

مبلت سلطنتیه؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

من باشم نه

چون بنظرم اگه الان بخوای این اجازه رو بدی فوضولی و دخالت کنند بقیه ....... در آینده هم مجبوری بهشون جواب بدی

باید مردم عادت کنند و این رسم رو حذف کنند.

تئاتر و نمایش که نیست بیان ببینن

هنوز تکمیل نشده خونم عزیزم  تموم بشع چشم

مبارکه خوشبخت بشی انشالله😘🥰😍

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن