2777
2789

خیلی امروز قشنگ شدع بود

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا 😍😍

کدوم شهرین؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

آسمون  این روزا بر عکس زمین خیلی زیباست 

متاسفانه این چند روز خیلی اخبار ابگرفتگی و خسارت دیدن مردم رو شنیدیم 

خدا خودش هوای مردمم رو داشته باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شهرماهمش بادوگردوخاک دلم گرفت

عزیزم واقعا حق میدم انشاالله بارون بباره هوای شهرتون تمیز بشه 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

آسمون  این روزا بر عکس زمین خیلی زیباست  متاسفانه این چند روز خیلی اخبار ابگرفتگی و ...

الهی آمین 🥲🥲

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

نیر _اردبیل

اعا