2777
2789
عنوان

به من چه لباس عروسی میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست
اره قدبلند میخوری خوش‌تیپی😍عروسیتم مبارک

مرسی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم نظرخواهی کنم ولی روم نمیشه😁😶‍🌫️

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خوشبخت شین 🥰

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
منم دوست دارم نظرخواهی کنم ولی روم نمیشه😁😶‍🌫️

خیلی فرقیم نمیکنه

انگار تلویزیونه میبینن رد میشن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی فرقیم نمیکنه انگار تلویزیونه میبینن رد میشن

متوجه نشدم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

خوشبخت شین 🥰

ممنونم

متوجه نشدم

یعنی میگم تعداد کمی نظر میدن خیلبا فقط بیننده هستن

داشتم تو گالریم پیدا میکردم طول کشید من این مدلا رو خیلی میپسندم 

واسه قدبلندا میشه فقط🥲🤭