2777
2789
عنوان

دندون دردم..😔

29 بازدید | 3 پست

دوتادندونام نسبتاخالین وخیلی اذیتم می کنن

ی چندروزی دندون اینطرفی کمی دردمی کرد حالادندون این طرفیم چندروزه خیلی درد می کنه

صبح شربت پروفن خوردم امروزظهرم خوردم

دارن کناری هاهم خراب می کنن کم کم

وای😐

چندتادیگم خرابن ولی اینایی اذیت می کنن

تواین سن اطرافیانم دندوناشون نسبتاسالمه ولی من...

ازطرفی ازدندونپزشکی می ترسم ازطرفی خرجش...

درمون خونگی دارید؟؟

خوردن پروفون مشکل سازه؟؟

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

جوش شیرین و نمک قرقره کن.

چایی غلیظ پر رنگ سرد شده و سرکه هم خوبه قرقره کن

من حتی ب دود کردن قند و دستمال کاغذی هم رسیدم! فقزط  ی ساعتی دردش کم میشه

ی ژلوفن سوزن بزن رو قسمتی ک درد میکنه چند قطره بچکون.

یا وقتهایی ک درد زیادی داره ژلوفن بخور.یکم اروم میشی

من دو هفته درد کشیدم اخرشم رفتم عصب کشی کردم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یک راه حل بهت میدم مثل اب رو اتیشه  سریع اروم میشی  یک حبه سیر رو خوب له کن خرد نکنی له کن بعد مقداری بهش نمک اضافه کن ده دقیقه بزار تو دندونت وتمام  درد دندونت رفت 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر درد خیلی شدید مثل شبها ک نمیتونی بخابی ی شیاف دیکلوفناک بزار.

دندون درد شبها بیشتر دردش حس میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.