2777
2789
عزيزم برو تاپيك قبليم رو ببين من شبو روزم كريس😘😔 اما اين رو ديدم اصن قابل هضم نبود واسم گريه واس ...

خیلی باحالی ...

هیچی دلم تنگ مامان و بابامه ... تعطیلات نمیتونیم بریم پیششون ...

ماه رمضان امسال خیلی دلتنگ بودم ... حسرت ی افطاری به دلم موند .آهنگ هندزفری گذاشتم تو اتاق آروم گریه میکنم .

همسری ببینه واویلاست

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چقده فوضوليم😂😂😂

بخدا فضول نيستم فقط برام سوال شده كه يه زن سن دار چطوري شخصيتش اجازه داده

حركت رو بزنه 

اونم نه گير انچناني گير الكي كه بعد عروسي و جشن ميري وميايي در مياري ميندازي سطل يعني چيزي نيست كه نگه داريم

بعدم برام جالب بود هديه ظرف و ظروف و اينا مياوردن يا لباس ديگه اين چيزا نيست راحت و بي دردسر پول ميدي تمام بعدم سوغاتي كيش و خارج از كشور لباس باشه بنظرم بد نيست كه مناسب طرف باشه ولي پاشي بري مشهد لباس بياري خيلي ضايعه اس خوب زعفران بياريد زرشك بياريد 

ما كه كادو هر مراسمي باشه پول ميديم چه عروسي چه تولد چه زايمان چه سر مدرسه اي و سر دانشگاهي و اينا،طلا اونم سكه فقط برا اقوام درجه يك مثل دختر عمه اي دختر خاله اي يا پسر خاله اي اينا 

سوغاتي هم فقط خوردني اون شهر رو مياريم يعني كل فاميل همينجوريم 

خيلي دورين؟؟ بگو اونا بيان!!! اخي چه همسر خوبي 

سخته براشون 

باباییم 

ی عمل سخت داشته نمیتونه بیاد

آره خیلی خوبه ... ولی حساب کتاباش ریخته بهم ...پول نیومده دستش ...خودشم ناراحته ...

آخه خانوادشم جالب نیستن منو نمی بره اونجا ...

چوغریبم اذیتم میکنن ...

منم چیزی نمیگم ...خودشو عشقه ...دلم براش میسوزه ...بد کردن در حقش ...

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خيلي دورين؟؟ بگو اونا بيان!!! اخي چه همسر خوبي 

آره دوریم من اصفهانم...

۱۲ ساعت راه هست ... تا خونه مون ...

دلم خیلی تنگه ... خیلی دلم گرفته

اوف شباي پل خواجو اي خدا چقدر دلم تنگ شده برا اون شبا يادش بخير

بدم میاد ازین شهر 

پل خواجو کیلویی چند ...