2777
2789
شايد اينكارو كرده كه بعد اينا اعتراض كنن و يه دعوايي راه بندازه كه من انگشتر دادم اينا زدن زيرش  ...

والا منم همین اومد تو ذهنم . 

مادرش شوهرش باید زنگ میزد بهش میگفت مگه عروس من بیشخصیته اینکارو کردی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم همین اومد تو ذهنم .  مادرش شوهرش باید زنگ میزد بهش میگفت مگه عروس من بیشخصیته اینکارو ...

شوهرش همون شب بايد اف اف رو ميزد ميگفت عمه جعبه رو گذاشتيم دم درب بيا ببر ما رفتيم خداحافظ

شوهرش همون شب بايد اف اف رو ميزد ميگفت عمه جعبه رو گذاشتيم دم درب بيا ببر ما رفتيم خداحافظ

😂😂😂😂

اصن قيافه عروس رو اون احظه تصور ميكنم ميپوكم از خنده

آخی خنده م گرفت ...سارا ذهنت چقدر مشغول بود که این تاپیکو زدی؟

من داشتم گریه میکردم یهو خنده م گرفت ...

لوس

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آخی خنده م گرفت ...سارا ذهنت چقدر مشغول بود که این تاپیکو زدی؟ من داشتم گریه میکردم یهو خنده م گر ...

عزيزم برو تاپيك قبليم رو ببين من شبو روزم گريس😘😔

اما اين رو ديدم اصن قابل هضم نبود واسم

گريه واس چي؟