2777
2789
عنوان

آبروم رفت برای همیشه 🥲😓😓😓😓😓

375 بازدید | 27 پست

رفته بودیم عروسی بعدش من رفتم دنبال داداشم 

بعدشم من نمی‌دونستم که اونجا یه چاه هستش افتادم توش بعدش دو تا آقا منو بالا کردن گفت که کسیو خبر کنیم یعنی مامانم اینا یا مثلا زنا رو گفتم نه نکنین 

فقط منو بالا کنید بعدش یکی از فامیلامون دختر کوچکش منو دید گفت تو بودی این دمپایی ماله تویه گفتم نه گفتم بده دستم خودم پیداش می‌کنم الکی گفتم این میدونه خواهر کوچیکش هیچکی دیکه نمیدونه قراره چن وقت دیگه اینارو دعوت کنیم میگم مبادا ب مامانم بگه کل بدنم تیکه تیکه شده سرم درد می‌کنه پام،ضربع خورده خداروشکر وقتی منو بالا میکردن نه خاکی شدم نه گلی شدم حتی یه زخم کوچیکم رو صورتم نیفتاد هبچکی نفهمید به خواهرم گفتم گفت ما که اصن خبر دار نشدیم 

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر که خوبی عزیزم 

چرا آبروت رفته اتفاق برای همه میفته

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

چرا ابروت رفت؟ 

چرا ب بقیه نگفتی؟ 

چرا مامانت نفهمه؟ 

چندسالته؟ 

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بالا میاوردن یا بالا میکردن لهجه کجاست چرا باید آبرو بره و با مادرتون رودرواسی دارین خب پیش م ...

ببخشید یکم استرس داشتم نفهمیدم دارم چجوری می‌نویسم 

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨
اره بخدا آگه ب گوش بابام برسه منو می‌کشه

من یه بار ۱۱ سالگی اینجوری شدم ولی من خوردم زمین تموم زانو پر خون فقط شانس آوردم لباس عروس تنم بود دامنش بلند بود وگرنه هیچی تا آخر مراسم داشتم از درد میمردم 

abzarek.ir/service-p/msg/2356502🪼✨️Somebody No One Thought You Could

2790
2778
2791
2779
2792