2777
2789
عنوان

زندگی سرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 95 پست
چقد قشنگ حرف میزنی...مثل مشاورا...راستشو بگم هنوز دودلم ادامه بدم زندگیو یانه؟؟

فدای تو عزیزم..منم غربت کشیدم..وقتی دانشجو بودم.شرایط طوری بود که ماهی یکبار صدای خانوادمو میشنیدم...خیلی سخت بود ولی تاحدودی ادم مستقلی شدم..راستی چرا گفتی مرددی ک جدا بشی؟: همسرت ایرادی داره:؟؟ اتفاقی افتاده؟؟

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
فدای تو عزیزم..منم غربت کشیدم..وقتی دانشجو بودم.شرایط طوری بود که ماهی یکبار صدای خانوادمو میشنیدم.. ...

منم دانشگاه راه دور بودم ومستقل هستم...نه مشکل خاصی نیس بیشتر بخاط دوری و یه سری خاطرات بد که باهاش اذیت میشم

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دانشگاه راه دور بودم ومستقل هستم...نه مشکل خاصی نیس بیشتر بخاط دوری و یه سری خاطرات بد که باهاش ...

همون غم غربت ورفتار خانواده همسر ک بندرت جای خانواده واقعی ادمو پر میکنن و مقایسه های گاه ب گاه و رفتن تو خاطرات گذشته...یه دکتری میگفت زنها اکثرن تو گذشته غرقن و زمان حال از دستشون میره و مردها در اینده و استرس فردا .....فقط خودت میتونی شرایطو تغییر بدی..میدونم زندگی همه ما خیلی تحت تاثیر امور مالی هستش.وقتی کمبود پولم به مشکلات اضافه بشه اکثرن حالی برای دلخوش بودن نداریم .همه اینارو درک میکنم ولی میگم بازم دست خودته ..نه همش اما تا حدودی..ما تو زندگی هم نیستیم از جزییات هم باخبر نیستیم اما یه قواعد کلی برای بهتر زندگی کردن وجود دارد..مثل سعی کردن برای اینکه در لحظه زندگی کنی..گذشته گذشته و اینده رو کسی ندیده..زندگی واقعی همین لحظه های الانه..خدا توی لحظه حال حضور داره...گذشته و اینده رو رها کن..لحظات حال سازنده اند.چیزی برای اشتیاق خودت پیدا کن.راهی برای لذت بردن از زندگیت..ادمهای موفق از شرایط فرار نمیکنن.شرایط بهترو میسازن..راههای بهتر از طلاق هم هست اونارو امتحان کن اگه جواب نگرفتی اونوقت به طلاق فکر کن...هر کسی با چیزی حالش خوش میشه یکی با ورزش و نرمش یکی با موزیک یکی با درس  یکی با شنیدن صدای اب یکی با رقص یکی با مرور خاطرات خوش...اووووه هزارتا چیز...سعی خودتو بکن..بازنده ی واقعی کسی هست که هرگز به میدان مبارزه نرفته وگرنه کسی که مبارزه کرده و باخته هرگز بازنده نیست..زندگیتو به چالش بکش..وقتی که هیچ چیزی برای از دست دادن نداری ..خودترو به چالش بکش ..وقتی که نه پولی داری و نه دوستی..همه اینها ترسهایی هستن که در بطن ذهنت نهفته اند ..ترسهاتو بپذیر..گذشتتو رها کن..یک انسان هیچ وقت دوبار پا در یک رودخانه نمیگذاره...یعنی همه چی هر لحظه در حال تغییره...دوست نازنینم افکارت رو تغییر بده تا دنیای پیش روت تغییر کنه .و دنبال هدفی برای اشتعال اشتیاقت باش...💕💕💕💕😍😘😘😘😘

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
همون غم غربت ورفتار خانواده همسر ک بندرت جای خانواده واقعی ادمو پر میکنن و مقایسه های گاه ب گاه و رف ...

اول اینکه مرسی که انقد برام وقت گذاشتی ونوشتی...دوم اینکه یخورده بهترم که کسی حرفاموشنید...بعدشم اینکه واقعا راست میگی بعضی وقتا دوس دارم از موقعیت فرار کنم و توی خیالاتم زندگی کنم...من خیلی زرنگ بودم دانشگاه دولتی درس خوندم ولی الان انگار خودم تباه شده میبینم ...شاید باورت نشه خیلی وقتا کسایی رو میبینم که ی جمع وتفریقی که من ذهنی انجام میدم با ماشین حساب نمیتونن انجام بدن اما موقعیت خیلی خوبی دارن دلم میگیره ناامید میشم

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥