2777
2789
عنوان

زندگی سرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 95 پست
اللهی عزیززممم...ناراحت نباش روزای سخت هم میگذرن..اگه عکسای خونه قدیمتونو داری نگاه کن دلت باز بشه.. ...

خیلی دوس دارم یه کاری رابندازم که همه وقتمو بگیره ولی نمیشه...بااین حال که دارم مطمئنم مادر خوبی نمیشم

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
 عزیزم منم شرایط تو رو دارم .خانوادم شهرستانن .اما خوب نمیشه منم اینجا افسردگی بگیرم از تنهایی ...

چه جالب من اوایل موقع فیلم دیدن مثل شما بودم بعد یه مدت دیگه فیلم ها رو تنهایی‌تو اتاق میدید

نمیذاشت ببینم

پرسیدم چرا

گفت بس که اظهار نظر زیادی میکنی

میدونی شاید شوهر این خانومم خودش زده تو ذوق همسرش که این بنده خدا حس حرف زدن نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هيچ وقت بخاطر كسي با شوهرت دعوا نكن و درمقابل رفتاراي اوناهم فقط سكوت كن 

آخه چقد سکوت...من برازندگیم تلاش میکنم اونا خراب میکنن

آخرش دست خودته. تویی که تعیین میکنی یه زندگی شاد و پرانرژی داشته باشی یا یه پایان افسرده. از این فر ...

خوم یکم حس افسردگی دارم....دوس دارم زمان برگرده عقب

انقدر سكوت كه خودشون خسته بشن بگن اي بابا اين كه محل نميذاره ما چرا هي خودمونا بكشيم

میدونی تمام سرمایه زندگیمونو به باد میدن...خب من بخاطر اینا کلی کارکردم

چه جالب من اوایل موقع فیلم دیدن مثل شما بودم بعد یه مدت دیگه فیلم ها رو تنهایی‌تو اتاق میدید نمیذاش ...

نه بابا قضیه فقط فیلم نیس

من هنوز انگار تو این زندگی گیجم نمیدونم بااین شرایط میتونم ادامه بدم یانه؟؟

اکثر خانوما بعد ازدواج افسردگی پیدا میکنن...این طبیعیه..حالا نوبت خودته که شرایط رو برای خودت توضیح بدی و روشنش کنی..از انتظارات نا بجا دست بکش..باید ب خودت بقبولونی دید واقع گرا داشته باشی..تموم اون چیزایی ک توی گذشتته رها کن ..همه چیز تموم شد و رفت..الان این تو هستی و این شهر غریب و همسرت...زندگی کردن یه هنره..مدیریتش کن شرایطوو..همین ک این حس غمگینیو وسردی رو درک کردی کلی از راه رو رفتی ..حالا برای ترمیمش کاری بکن..حرکتی بزن که حالتو خوب کنه..برنامه بریز..فردا یک ربع خیابون محلتونو قدم بزن و دنیای اطرافتو بی طرف نگاه کن..بعد حمام اب داغ و نمک معطر..بعد اشپزی کن غذای مورد علاقتو..لباس مورد علاقتو بپوش..هرچی ک حالتو خوب میکنه..شب از شوهرت بپرس روزش چتور بوده..حرفاشو کامل بشنو بعد خودت شروع کن از روزت بگو..قدمهای کوچیک بردار تا به هدفهای بزرگ برسی...خودت رو دست کم نگیررر..فیلمی که اون اقاهه تنها روی مریخ بود رو ببین..چجوری با هرچی دم دستشه خودشو سرگرم میکنه..عزیزم همه ما محکوم ب تنهایی ایم ولی خیلی ها مبارزه میکنن و موفق اند...همین وحید خزایی رو ببین تو غربت یه کلمه هم زبان بلد نیست.چه اعتماد بنفسی داره.اهنگ گذاشته و ی دم قر میده.کلی هم دوست پیدا کرده..ارتباط کلامی نداره باهاشون ایما و اشاره میکنه فقط!💕😍💕😍💕تو بهترینیییییی شک نکن😍💕😘😘😘

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
با سياست برو جلو و حساب پس انداز بنام خودت بكن

مثلا خواستیم پس انداز کنیم وی پولی دادیم پدرشوهرم بسازبفروش کنه حالا معلوم نیس پوله کجاس ...نامزد بودیم دادیم بش

اکثر خانوما بعد ازدواج افسردگی پیدا میکنن...این طبیعیه..حالا نوبت خودته که شرایط رو برای خودت توضیح ...

چقد قشنگ حرف میزنی...مثل مشاورا...راستشو بگم هنوز دودلم ادامه بدم زندگیو یانه؟؟

خوب ديگه فاتحشو بخون يا شاسدم يه واحد بهتون بده

نه بابا واحدش کجا بود...الان تاخرخره رفته تو قرض...الان پولمونو داشتم یه خونه رهن میکردیم از این خراب شده میرفتیم.

پس ديگه به اون پول فكرنكن و ذهنتو خراب نكن 

آخه فقط اون نیس خیلی چیزای دیگه   

اونو تقریبا روش خط قرمز کشیدم...حالا موقع حرف زدن بیا ادعاشونو ببین