2777
2789
عنوان

زندگی سرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 95 پست

عزیزم منم شرایط تو رو دارم .خانوادم شهرستانن .اما خوب نمیشه منم اینجا افسردگی بگیرم از تنهایی .

همسر من صبح میره شب میاد 

ولی من کلاس میرم میام تعریف میکنم .

هرچی تو خیابون دیدم تعریف میکنم .

موقع فیلم مثلا مث این بچه ها میگم این چرا اینطور گفت وااای چه فیلم بدی یا خوبی یا به همسرم میگم نظرت چیه ؟؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزم احساس میکنم غمگینی..اونم بخاطر دوری از خانوادت و شهرت..غم غربت بیشتر از حرفات حس میکنم نمدونم درسته یا نه!! مشکل شوهرت یا حرف زدنش نیست.مشکل تنهایی خودت و دوری ازدوستاته!

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم بیشتر تقصیر خودمه انگار زبونم قفل میشه

زبونم قفله يعني چي يكم رو خودت كار كن همينطور كه براشما خسته شده وتاپيك زدي مطمعن باش برا شوهرتونم شده و تو خودش ميريزه يكم به خودت بيار 

وقتي مياد پا تلويزيون بهش بده سالاد برا شام درست كنه هي اون وسطم پيام باززگاني باش برو بيا بگو همه چي هست 

خوب درست كنيا 

تمام شد 

هيچي نميخوايي هي سر صحبت رو باز كن 

يا گفت چه خبر بگو اره مادرم زنگ زد صحبت كرديم بعد خونه رو تميز كردم يكمم خوابيدم شامم پختم منتظر شما بودم تا اومديد شما چه خبرا؟

مازندرانیها ک خیلی شروشورن..اهل رفت و امد بگو بخندن..دوست مازنی زیاد دارم..پر انرژی اند.باهاشون دوست شو.خوش میگذره.

ببین منم اومدم یه شهر غریب. شوهرم هم مثل شما فرصت نمیکنه دائم با من باشه. اینجا دوست پیدا کردم باهاش ...

ناراحت نیستی از اینکه از خانوادت دوری؟؟ 

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
عزیزم احساس میکنم غمگینی..اونم بخاطر دوری از خانوادت و شهرت..غم غربت بیشتر از حرفات حس میکنم نمدونم ...

آره واقعا دوری خیلی اذیتم میکنه ...خانواده اینام یجورین کسی نیس باش دوس بشم...من تویه خانواده پرجمعیت بزرگ شده تو یه خونه بزر وویلایی اما الن تو یه خونه50متری دارم دق میکنم...همین الان بغض کردم

عزیزم منم شرایط تو رو دارم .خانوادم شهرستانن .اما خوب نمیشه منم اینجا افسردگی بگیرم از تنهایی ...

چقد خوب..کاش منم مث تو بودم

ناراحت نیستی از اینکه از خانوادت دوری؟؟ 

چرا خب ناراحتم. البته یه ساعت فاصله داریم ولی بازم نمیتونم مرتب برم و بیام. اما چاره چیه؟ من خودمو با شرایط وفق دادم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
زبونم قفله يعني چي يكم رو خودت كار كن همينطور كه براشما خسته شده وتاپيك زدي مطمعن باش برا شوهرتونم ش ...

میدونی اینا که نزدیک خانواده شوهرم هستم همش برام یه دردسر درس میکنن که اعصابمو خورد میکنن بعدم جروبحث میکنمو لال میشم

چرا خب ناراحتم. البته یه ساعت فاصله داریم ولی بازم نمیتونم مرتب برم و بیام. اما چاره چیه؟ من خودمو ب ...

یک ساعت که چیزی نیس من500کیلومتر ازخانوادم دورم همش فکر اینکه آخرش چی میشه دیوونم میکنه

عزیزم از همین فردا تلاش کن...یه تکونی به خودت بده ...دوستان راهنماییای خوبی کردن .منم تصمیم گرفتم هی سر حرفو باز کنم با شوهر و بچه هام..با اینکه مشکلی نداریم ..ولی اینجوری زندگی قشنگ میشه ..تو ام امتحان کن....ول کن گذشته و خانواده مجردیتو ...الان دیگه تو خودت یه خانواده ای 

آره واقعا دوری خیلی اذیتم میکنه ...خانواده اینام یجورین کسی نیس باش دوس بشم...من تویه خانواده پرجمعی ...

اللهی عزیززممم...ناراحت نباش روزای سخت هم میگذرن..اگه عکسای خونه قدیمتونو داری نگاه کن دلت باز بشه..سعی کن روحیه استقلال تو خودت تقویت کنی.من یه دوست دارم رفته هند ازدواج کرده از همه جهت تنهاست ولی چون خودشو وفق میده با همه چی الان خیلی هم راضیه..یکی دیگه هم عراقه...فک کن چقد سخته ولی بخاطر عشق رفتن!! اگه بچه داشتی خیلی خوب میشد.بچه مسولیتش زیاده طوریکه نه وقت داری ب چیزی فکر کنی نه غصه بخوری.خیلی هم شیرینه.اگه وضع مالی تون نرمال شد بهش حتمن فکر کن..زیاد تنها نباش تنهایی برا خانومها سمه..باعث میشه افکار درهم برهم پیدا کنی..حتمن باید با خانومهای دیگه رابطه برقرار کنی.اینقد سخت نگیر دختر خوب..😍😍😍💕💕💕💕💕

عزیزم از همین فردا تلاش کن...یه تکونی به خودت بده ...دوستان راهنماییای خوبی کردن .منم تصمیم گرفتم هی ...

من هنوز انگار تو این زندگی گیجم نمیدونم بااین شرایط میتونم ادامه بدم یانه؟؟

میدونی اینا که نزدیک خانواده شوهرم هستم همش برام یه دردسر درس میکنن که اعصابمو خورد میکنن بعدم جروبح ...

هيچ وقت بخاطر كسي با شوهرت دعوا نكن و درمقابل رفتاراي اوناهم فقط سكوت كن 

یک ساعت که چیزی نیس من500کیلومتر ازخانوادم دورم همش فکر اینکه آخرش چی میشه دیوونم میکنه

آخرش دست خودته. تویی که تعیین میکنی یه زندگی شاد و پرانرژی داشته باشی یا یه پایان افسرده.

از این فرصت های بیکاری نهایت استفاده رو بکن.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.