2777
2789
عنوان

چند شب پیش ...

168 بازدید | 7 پست

اتفاقی داشتم چنل مربوط به دانشگاهمو چک میکردم بعد دیدم یه بخشی هم هست مربوط به یه فعالیتی تو دانشگاهمون که من و اونی که تو امضام اشاره کردم بهش هم بودیم 😅

بعد من کلی تلاش کرده بودم تو عکسا نباشم ولی به طرز با مزه ای تو یکی از عکسا سر خودمو و سر اون تو یکی از عکسا هست 😂😂😂

You're all the things I've got to remember

فکر کنم این آخرین چیزیه که دوتامون میخواستیم ...نه که پشت سر هم بود شماره مون 😂خیلی باحال بود اون صحنه ،یکی از استادامون اونجا بود رفتم جلو ،به یه سریا هم که میشناختمشون ولی اونا منو نمیشناختن سلام کردم ولی یه هو چشمم به لیست خورد که ای داد بیداد ،دهنم باز مونده بود ‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر جلسه هم لون جلوم بود نمیشد نا دیده اش گرفت ولی خوب خیلی به شکل ضایعی تلاش میکرد به من نگاه نکنه ...حالا وسط جلسه یه هو پامو دراز کردم و چسبوندم به صندلی ،یه هو اون وسط کفشم سر خورد میخواستم تعادلمو حفظ کنم پام کوبیده شد به صندلیش 😂حالا نمیدونم آخرش سر چی عصبی بود که وسایلشو محکم پرت کرد رو یکی از صندلیا 😂فکر کنم من خیلی رو مخش بودم ،خدایی بین این همه از بچه های دانشگاه ،چرا من و اون و یکی از بچه ها که با دوتامون در ارتباطه پیش هم مینشستیم و تشکیل مثلث قائم الزاویه میدادیم 😶

خوب متوجه شدم صدامو میشناسه ،هر وقت صدامو میشنوه فرار میکنه ازم ...یه سریم فکر میکردم نگاه نمیکنه ولی خوب سریع انگار میفهمه ...هر چند منم بدتر از اونم 😂به طرز ضایعی میپیچم و از یه مسیر دیگه رد میشم ،سر این اتفاق نزدیک بود چند نفر بیفتن 😶

حالا خدایا درسته هیجان دوست داشتم ولی نه در ابن حد و این مدلی 😶ولی مرسی که منو با یه آدمی آشنا کردی که گیج شدم ...

نه توان ورود به رابطه ی جدید دارم ،نه میتونم به کسی فکر کنم ،نف جلو نیومدنای آدمایی که میدونم هستن بدای اینه که با رفتارام متوجه شدن چی به چیه ،فقط کسی نمیدونه اون کیه تو دانشگاه به جز تعداد انگشت شماری 

اون چهره ی سرد و پر ابهتمم جلو اونایی که باید از دست دادم 😂

یعنیا بهتر از این نمیشد ...

داره ۲۳ سالم میشه تا چند ماه دیگه ولی من همچنان بچه ام ...

ملت همسن منن یه بچه هم تو بغلشونه ،بعد هر کیم از من خوشش میاد و بالعکس ازم کوچیکتره 😂بازم خدایا شکرت 😶

و خوب پذیرفتم در تقدیر من یه پسر کوچیکتر از خودم قرار داره که نمیدونم کیه ‌...

ولی خوشحالم که حداقل چهره ام مثل قبل سن بالا ننیزنه و برعکس شده وگرنه اذیت میشدم ...

حس باحالیه کسی تو رو بالای بیست نمیبینه