2777
2789

دوست صمیمیم که از ۶ سالگی باهم دوستیم 😭😭😭

۱۴ ساله که دوستیم 

اوایل راهنمایی بود که گفت پسر همسایشون رو دوست داره .‌‌ هم من هم خودش جدی نمیگرفتیم و مشاور مدرسه می‌گفت که به خاطر بلوغه... ۶ سال گذشت و این علاقه هر روز بیشتر شد و ی حالت جنون وار گرفت 😭😭😭 پسره هم خودش یکی رو دوست داشت و به دوست من گفت رفیق باشیم دوست من قبول کرد و بیشتر وابسته شد 

کار به جایی رسید که هفته ای ۷ تا ۱۰ بار می‌رفت از مغازه بابا پسره که سوپر مارکت بود و خود پسره میومد درش خرید میکرد تا فقط ببینش 😭😭😭 کادو سوغاتی های آنچنانی براش می‌خرید 😭😭😭😭 بدون اینکه پسره ذره ای جبران کنه ... هر سال تولدش کلی گل کیک کادو فلان ..می‌گرفت براش .. اولاش من می‌گفتم نکن حیفی آخه خیلی دختر قشنگ و مهربون و ساده ایه مثل ماه میمونه از قشنگی به خدا رو دستش نیست 😭😭😭 گوش نکرد 

برا پسره چندین بار غذا درست کرده برده فقط 😭😭😭 

الان بقیشم رو میگم 😭😭😭

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ای خدا چرا به ما دخترا عقل نمیدی؟ 🥹

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا تو تاپیک های من لینک رو پیدا کنید🥰

الان توو چه وضعیتیه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
ای خدا چرا به ما دخترا عقل نمیدی؟ 🥹

عقل داده ولی ازش درست استفاده نمیکنن🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

کادو هارو میخواست ببره ولی پسره بعد گذشت ۱۲ ساعت هنوز پیامش رو هم سین نزده بود 

کادو هارو برد تو این هوا بارونی مغازه بسته بود 

و از ساعت ۱ ظهر تا هفت غروب منتظر موند تا پسره بیاد در مغازه