2777
2789
بستگی ب اون سطح فرکانس وارتعاشت داره 

من خیلی حالم خوبه. مطمینم اگه خدابخواد همسر دلخواهمو سرراهم میزاره

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اگر فرکانست بالا باشه درست ارتعاششو بدی تمرین کنی هروز زودترب خواستت میرسی ولی هی نباید بگی چرا ...

یکم بیشتر توضیح میدی لطفا؟؟؟

من همه خواسته هامو نوشتم دقیق . خودم ۳۴ سالمه. یساله میخوام ازدداج کنم. دلم ادم مناسب خودمو میخواد. همه امیدم خداست که بطور معجزه اسایی پیداش بشه

من خیلی حالم خوبه. مطمینم اگه خدابخواد همسر دلخواهمو سرراهم میزاره

انشاالله عزیزم، قبل ازخواب تصویرسازی کن ی لیست ازتمام ویژگی هایی ک میخوای داشته باشه بنویس وهمون ویژگی ها رو درون خودت ب وجود بیار هروزم جملات تاکیدی بگو

🕊✨🤲🏻

انشاالله عزیزم، قبل ازخواب تصویرسازی کن ی لیست ازتمام ویژگی هایی ک میخوای داشته باشه بنویس وهمون ویژ ...

شما تونستی همسر جذب کنی؟جملات تاکیدی چیه؟

چه تمرینی؟

تصویرسازی قبل ازخواب وقتی خواب الودی ی حالت گیجی اونموقع همسرایندتو تصورکن بهش فکرکن چ رفتاری باهات داره ببین ظاهرش چطوری چ اخلاقی داره هرشب انجام بده جملات تاکیدی هم هروز بگو

🕊✨🤲🏻

یکم بیشتر توضیح میدی لطفا؟؟؟ من همه خواسته هامو نوشتم دقیق . خودم ۳۴ سالمه. یساله میخوام ازدداج کنم ...

عزیزم وقتی انرژی درونیت بالا باشه زودترب خواستت میرسی من خودم یسری دوره گرفتم چیزایی ک بهت میگم ازاون دوره هاست قبل ازخواب همون حالت گیجی ک خیلی خواب الودی تصورکن همسرایندتو ولی رهاکن خواستت رو هی نگو کی میشه مطمعن بلش بزودی بهش میرسی 

🕊✨🤲🏻

تصویرسازی قبل ازخواب وقتی خواب الودی ی حالت گیجی اونموقع همسرایندتو تصورکن بهش فکرکن چ رفتاری باهات ...

خودتون نتیجه گرفتین برای چیزای دیگه مثلا یا همون همسر

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
عزیزم وقتی انرژی درونیت بالا باشه زودترب خواستت میرسی من خودم یسری دوره گرفتم چیزایی ک بهت میگم ازاو ...

انرژی درونی بالا یعنی چی؟

شما تونستی همسر جذب کنی؟جملات تاکیدی چیه؟

راستش من همون ادمی ک دوسش داشتم  جذب کردم ولی من رهاکردم خواستمو سپردم بخدا وگفتم اگر ب صلاحم بشه و بعدازچندسال دوباره بهم رسیدیم ولی خب یسری اخلاقا داره ک اونم متوجه شدم بخاطر درونیات خودم باید روخودم کارکنم تغییرکنه

🕊✨🤲🏻