2777
2789
عزیزم چجوری ارتعاشت مثبت شد؟کد هارو از کجا میاری

باید هروقت فکر منفی به ذهنت میاد فوری دورش کنی حالا هرچی میخواد باشه سعی کن انجام بدی کدهای کیهانی استادم بهمون میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاییدهای درونی معجزه میکند اینکه به جای شماتت و تمرکز بر شکستها و ضعف های اخلاقی بر توانایی ها و موفقیتهایتان تمرکز کنید و به صورت مداوم خودتان را تایید و تحسین کنید شما را به مرور وارد مدار موفقیت قرار خواهد داد به خود بگویید،▪️من  به حول قوه الهی انسان موفقی هستم.▪️من به حول قوه الهی  توانایی های زیادی دارم.▪️من به حول قوه الهی  ارزشمند و لایق بهترینها هستم.اینگونه صبحت کردن با خویش به  شما  یاداوری میکند که خداوند هر لحظه حامی تو هست وشما  به ضمیر ناخودآگاه تان پیامی منتقل میکند که نتیجه اش ورود افراد و اتفاقاتی است که با حس ارزشمندی شما هماهنگ خواهند بود، به عبارتی افراد و شرایطی که در گذشته حس عدم لیاقت و بی ارزشی را به شما القاء میکردند دیگر در مسیر زندگیتان قرار نخواهند گرفت، که البته این نتایج عالی تنها در اثر تکرار هرروزه این جملات و تبدیل شدن آن به باور حاصل خواهد شد....

من داغون بودم. از عید پارسال تصمیم گرفتم روی خودم کارکنم. خدایی حالات درونیم از زمین تا اسمون فرق کر ...

عزیزم اون پیج ک بهت گفتم حتما  دنبالش کن، هیچ میدونستی هرحسی نسبت ب خودت داشته باشی همون انعکاسشو توادما میبینی مثلا اگرفکرکنی زشتی دیگرانم همینوبهت میگن ازتصویرسازی خیلی استفاده کن نسبت ب تغییرحس خودت نسبت ب خودت وجذب ادمی ک میخوای مثلا بشین توی دفتربنویس خصوصیات ظاهری اون فرد موردنظر رو مثلا موهاش چطورباشه قدش چطورباشه رنگ پوست و..  جزئیات کامل بنویس یا مثلا اگر از چهره خواننده یابازیگری خوشت میاداونوتصویرسازی کن ک همچین ادمی رودوستداری داشته باشی توزندگیت  اصلا ناامید نشوعزیزم جهان پرازفراوانی  انشاالله بزودی ازدواج میکنی فقط ناامیدنشو مثلا روزا اهنگ شادگوش بده مثلا بروخیابون سرویس طلا موردنظرت رو با حلقه ای ک دوستداری قیمت بگیر حتی دستت کن اینااا همهه ارتعاش اینومیده ک بزودی داری ازدواج میکنی اینا ک گفتم همه راه حل همه روانجام بده انشاالله خوشبخت بشی عزیزم😊🌼🌸🤲🏻

🕊✨🤲🏻

عزیزم اون پیج ک بهت گفتم حتما  دنبالش کن، هیچ میدونستی هرحسی نسبت ب خودت داشته باشی همون انعکاس ...

ممنون. امیدوارم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام