2777
2789
عنوان

حسودی کردنم

99 بازدید | 6 پست

بچهااا من خیلی حسودی میکنم باور کنید اگ جام بودید حق میدادید بهم ببینید همسنو سالام همشون دوس پسر دارن خرجشون میکنن میدن بیرون من خانوادم مشکلی با بیرون رفتنم ندارن کلا ازادم خب ولی اونا اونقد ازادن ک با پسر میرن بیرون کادو میگیرن تو مناسبت هااا دختر خالم همسنمه فردا میره شمال با شوهرش اونیکیشم که تازه عروسی گرفتن براش چ عردسی بخدا با نازش فقط بازی میکنن من چییی دختر عمومم با دوس دخترش بیرونه استوزی میزارن باهم منم میشبنم نگاه میکنم با حسرت 😭چیکار کنم کمی پیش گریم تموم شدههه

اینکه پسر خرجت رو بده اصلا فکرنکن نمیگم همه اما اکثرا پسری ک خرج می‌کنه یه چیزی هم میگیره مبادله پول و تن 

پس حسرت اونو نخور اگه خانواده اوکی داری کار کن مستقل بشی از لحاظ مالی دیگ توام راحت سفر میری کافه میری میچرخی

🫤 حسودی نداره که

والا خوشبحالت که پسر تو زندگیت نیست

تا بزنه کل احساساتتو بپکونه

نبین خرج میکنن و این چیزا

یه چیزایی تو نهان رابطشون هست ببینی سرت سوت میکشه

من هر روز دارم خداروشکر میکنم که دیگه جنس مخالفی تو زندگیم نیست

البته اقتضای سنه عادیه اما تو واقعیت زندگیت تنها اتفاقی که میوفته خراب کردن اینده و روحیته

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه پسر خرجت رو بده اصلا فکرنکن نمیگم همه اما اکثرا پسری ک خرج می‌کنه یه چیزی هم میگیره مبادله پول ...

الانم میرم خرجم با بابامه فعلا دانشجوام دیگه ولی خب بهم برمیخوره من ۲۲ سالنههه دیگه اگ قرار باشه ننتظر باشم ازدواج کنم پس،تکلیف جوونی کردن من چی میشه من نمیخوام که بدون جوونی کردن زن بشم دلم میخواد اشتباه کنم تجربه کسب کنن 🥲

🫤 حسودی نداره که والا خوشبحالت که پسر تو زندگیت نیست تا بزنه کل احساساتتو بپکونه نبین خرج میکنن ...

درسته ولی اینا همشووون جوونی کردن به حساب میاد دیگه من کی پس چوونی کنم کی اشتباه کنم کی یاد بگیرم اخرش باید بشناسم پسرا رو نه الان من هیچ شناختی ندارم نمیدونم چطور رفتار کنم حتا خیلی بخدا دلم برا خودم میسوزه درکم کن تورو خدا چقد دلم میخواد مکم با یه پسر حرف بزنم 

الانم میرم خرجم با بابامه فعلا دانشجوام دیگه ولی خب بهم برمیخوره من ۲۲ سالنههه دیگه اگ قرار باشه ننت ...

چرا جوونی کردنت رو چسبوندی ب داشتن پسر تور مسافرتی پیدا کن پر دختر و پسر بنظر من تجربه اینجوری قشنگه مثلا خود من دنبال تورم برای جمعه ها 

درسته ولی اینا همشووون جوونی کردن به حساب میاد دیگه من کی پس چوونی کنم کی اشتباه کنم کی یاد بگیرم اخ ...

نه واقعیتش وقت گذروندن با پارتنر جوونی کردن به حساب نمیاد

جوونی کردن یعنی بشینی یه زبان جدید یاد بگیری

بشینی کل مثلا فیلما کریستوفر نولانو عزمتو جزم کنی ببینی

بشینی گیم بزنی

با دوستات وقت بگذرونی

جوونی کردن با جنس مخالف اصلا نیست

و این چند ساله که مد شده دوست دختر دوست پسر و این چیزا 

والا قدیم جوونی کردن یارو میرفت کوه میکند واسه اینکه کیف کنه

الان که دیگه وسیله زیاد هست

باور کن حرف زدن با هم جنس من تهش هیچی جز بدبختی نداره

اینقدر ازت سو استفاده میکنن تا به غلط کردن میوفتی

تو این مورد تجربه کردن خطاست جانم