2733
2739

اول بذار۱ساعت توآب نمک بمونه .بعدپیازک سرخ شدادویه بزن هویج وفلفل دلمه و رب رو بریز تفت بده رنگ گرفت مرغ وبجین توش بعدچنددیقه ک رنگشون عوض شد آب جوش بریز ولی کم.آخرپختتم زعفرون

مرغ حسابی تو روغن و زردچوبه کم سرخ کن ، پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه رنده کن اگه خرد کن داری بریز تو خرد کن بعد تو کره تفت بده خوب تفت خوردن رب گوجه بریز داخلشون سرخ شه و بعد ادویه ها را بعد دوتا لیوان اب بریز اگه مرغ زیاد بیشتر بریز بزار رو دمی حسابی جابیفتن و اخر کار زعفرون اب شده م بریز

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2742

مرغ رو بزار یکم با آب بپزه چون خصوصا رون مرغ اگر نپزه داخلش خون هست و گند میزنه به غذات

بعد بزار تو روغن سرخ بشن وقتی سرخ شدن پیاز بریز رو تا طلایی بشه زردچوبه و ادویه هاتو( کاری و دارچین و زنجبیل و حتی پاپریکا و فلفل و زیره هر چی فکر می کنی خوشمزه ش می کنه) بزن دلمه اضافه کن بعد گردو و بادوم و قیسی و آلو بزن

رب گوجه بریز بزار سرخ بشه

زعفرونم بزن 

من زرشکم میریزم گاهی

بعد آب بریز داخلش بزار بپزه

طم  بی نظیری داره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز