2752
2734

اول بذار۱ساعت توآب نمک بمونه .بعدپیازک سرخ شدادویه بزن هویج وفلفل دلمه و رب رو بریز تفت بده رنگ گرفت مرغ وبجین توش بعدچنددیقه ک رنگشون عوض شد آب جوش بریز ولی کم.آخرپختتم زعفرون

مرغ حسابی تو روغن و زردچوبه کم سرخ کن ، پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه رنده کن اگه خرد کن داری بریز تو خرد کن بعد تو کره تفت بده خوب تفت خوردن رب گوجه بریز داخلشون سرخ شه و بعد ادویه ها را بعد دوتا لیوان اب بریز اگه مرغ زیاد بیشتر بریز بزار رو دمی حسابی جابیفتن و اخر کار زعفرون اب شده م بریز

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

مرغ رو بزار یکم با آب بپزه چون خصوصا رون مرغ اگر نپزه داخلش خون هست و گند میزنه به غذات

بعد بزار تو روغن سرخ بشن وقتی سرخ شدن پیاز بریز رو تا طلایی بشه زردچوبه و ادویه هاتو( کاری و دارچین و زنجبیل و حتی پاپریکا و فلفل و زیره هر چی فکر می کنی خوشمزه ش می کنه) بزن دلمه اضافه کن بعد گردو و بادوم و قیسی و آلو بزن

رب گوجه بریز بزار سرخ بشه

زعفرونم بزن 

من زرشکم میریزم گاهی

بعد آب بریز داخلش بزار بپزه

طم  بی نظیری داره

او قند روزهای تلخ من است 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2687