2733
2734

اول بذار۱ساعت توآب نمک بمونه .بعدپیازک سرخ شدادویه بزن هویج وفلفل دلمه و رب رو بریز تفت بده رنگ گرفت مرغ وبجین توش بعدچنددیقه ک رنگشون عوض شد آب جوش بریز ولی کم.آخرپختتم زعفرون

مرغ حسابی تو روغن و زردچوبه کم سرخ کن ، پیاز و سیر و هویج و فلفل دلمه رنده کن اگه خرد کن داری بریز تو خرد کن بعد تو کره تفت بده خوب تفت خوردن رب گوجه بریز داخلشون سرخ شه و بعد ادویه ها را بعد دوتا لیوان اب بریز اگه مرغ زیاد بیشتر بریز بزار رو دمی حسابی جابیفتن و اخر کار زعفرون اب شده م بریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

مرغ رو بزار یکم با آب بپزه چون خصوصا رون مرغ اگر نپزه داخلش خون هست و گند میزنه به غذات

بعد بزار تو روغن سرخ بشن وقتی سرخ شدن پیاز بریز رو تا طلایی بشه زردچوبه و ادویه هاتو( کاری و دارچین و زنجبیل و حتی پاپریکا و فلفل و زیره هر چی فکر می کنی خوشمزه ش می کنه) بزن دلمه اضافه کن بعد گردو و بادوم و قیسی و آلو بزن

رب گوجه بریز بزار سرخ بشه

زعفرونم بزن 

من زرشکم میریزم گاهی

بعد آب بریز داخلش بزار بپزه

طم  بی نظیری داره

او قند روزهای تلخ من است 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687