2777
2789
عنوان

دخترخالم💔

272 بازدید | 24 پست

بهم زنگ زد با گریه التماس میکرد به دلیلی ترم دوم ریاضی مدرسه نرفتن و اصلا بلد نیست حالا یکشنبه امتحان داره این دوروز کلیپ دیده تمرین کرده بلد نیست دلم واسش کبابه دختر زرنگ باهوشیه💔

پیشنهاد شما چیه چه نوع کلیپی ببینه که نمره خوبی بگیره چکار کنه که فردا جمع بشن؟؟؟

نیازتون دارم بچه ها ازتون خواهش میکنم ایده کلیپ بپین که فردا از صبح تا شب بخونه با خیال راحت بگذرونه 

نزدیکش نیستم براش توضیح بدم و شرایط کلاس رفتن اصلا نداره.....

بگو اول از همه تمرینات و کار در کلاس هارو تمرین کنه بعدم بگو فقط و فقط نمونه سوال کار کنه تاکید میکنم نمونه سوال دور کلیپ ملیپ هم نره خودم دهم هستم اینجوری جمعش کردم

پشمای ببعی ای که پشمک بود 💔😞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اول از همه تمرینات و کار در کلاس هارو تمرین کنه بعدم بگو فقط و فقط نمونه سوال کار کنه تاکید میکن ...

وقتی بلد نیست اصلا مفهوم نفهمیده من بهش گفتم جزوه بخونه نمونه سوال کار کنه اصلا میگه بلد نیستم نمیتونم سر کلاس اصلا نرفته 

وقتی بلد نیست اصلا مفهوم نفهمیده من بهش گفتم جزوه بخونه نمونه سوال کار کنه اصلا میگه بلد نیستم نمیتو ...

عزیزم پس تمرینات و کاردرکلاس برای چیه؟ برای فهمیدن مفهموم 

نمونه سوال برای چیه ؟ برای درک بهتر مفهوم

دخترخالت استرس گرفته برای همین نمی‌فهمه ارومش کن جوری که بتونه با آرامش بخونه الان افتاده تو تمام مطالب هی از این شاخه به اون شاخه میپره بگو از ترم دوم شروع کنه به خوندن

نهم

نگا از طرف من جوری بزنش که نتونه بلند بشه 💔😐 چقدر اعصابم خورد شد سرش فقط به خاطر ریاضی چُسکی نهم؟ 

همون روش بالا رو گفتم انجام بده بیست رو میگیره فقط به شرط نمونه سوال 

نگا از طرف من جوری بزنش که نتونه بلند بشه 💔😐 چقدر اعصابم خورد شد سرش فقط به خاطر ریاضی چُسکی نهم؟& ...

من به حدی عصبی شدم سرم درد گرفتم گفتم بزار صفر بگیری میگه صفر بگیرم فقط جمع بشه 

متاسفانه اصلا گوش نمیدن فقط میگه تموم شه بره 

باید باهاش جدی برخورد کنم...

نمیدونم اصلا سر کلاس نرفته به گفته خودشون اصلا بلد نیست... کسی رو نداره براش مبحث کلی بگه که نمونه ...

بهش اعتماد بنفس بده درسته از ده تا آزمون هفت تاش رو نتونه جواب بده ولی سه تاش رو که میتونه؟ هر چقدر بیشتر کار کنه بهتر میشه فقط الان اعتماد به نفس نداره کدوم شهر هسته؟