2777
2789
عنوان

دخترخالم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست
[QUOTE=337725259]بهش اعتماد بنفس بده درسته از ده تا آزمون هفت تاش رو نتونه جواب بده ولی سه تاش رو که ...

یعنی ایندفعه بزن تو دهنش کمر راست نکنه کرمانشاه نهایی هاش آسون هستن پس مشکلی نیست بره خداشو شکر کنه استان کرمان نیافتاده

پشمای ببعی ای که پشمک بود 💔😞 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی ایندفعه بزن تو دهنش کمر راست نکنه کرمانشاه نهایی هاش آسون هستن پس مشکلی نیست بره خداشو شکر کنه ...

نگران نهایی اصلا نیست خوشبختانه 

فقط نگران مستمر ریاضی هستن و مهمه

و میگه چجوری جمع کنم که برای نهایی راحت تر باشم

ببخشید این سوال میپرسم مگه کرمانشاه کرمان چه فرقی دارن سوال شد برام؟؟

نگران نهایی اصلا نیست خوشبختانه  فقط نگران مستمر ریاضی هستن و مهمه و میگه چجوری جمع کنم که بر ...

اینجوری بگم که استان کرمان همیشه نهایی های نهمش از بقیه استان ها سخت تره و معمولا بقیه استان ها آسون تره خودم پارسال داشتم نهایی دو سال پیش کرمانشاه رو به عنوان نمونه سوال حل میکردم دیدم آسونه 

اینجوری بگم که استان کرمان همیشه نهایی های نهمش از بقیه استان ها سخت تره و معمولا بقیه استان ها آسون ...

درسته 

ولی امسال نهایی نهم سه کتاب کشوری شدن که ریاضی جزء کشوری هاست فکر کنم سخت میدن من خواهر دوستم تو آموزش پرورش هستن گفت استاندارد و دانش آموز متوسط روبه پایین باید ۱۲ بگیره یعنی سطح سوالات به همین صورت هست 

حالا نهم ها سخت نیست میگذره ولی خدا به داد دبیرستانی ها برسه که واقعا گناه دارن

درسته  ولی امسال نهایی نهم سه کتاب کشوری شدن که ریاضی جزء کشوری هاست فکر کنم سخت میدن من خواهر ...

کشوری به خدا راحت تر از هر چیز دیگه ای هست من تضمین میکنم کشوری با نهایی خیلی فرق داره کشوری هزار برابر نسبت به نهایی آسون تر هسته و درسته بیچاره من الان فقط گریه کردن حالمو خوب می‌کنه 

کشوری به خدا راحت تر از هر چیز دیگه ای هست من تضمین میکنم کشوری با نهایی خیلی فرق داره کشوری هزار بر ...

درسته عزیزم 

بمیرم برای دلت امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و با موفقیت به جایگاه خوبی برسی..

این روزام میگذره سطح دغدغه بالا میره فقط امیدوار باش تلاش کن عزیزدلم 

اگر شرایط کلاس رفتن نداره بگو بره تلگرام ویدئوهای آریان حیدری رو ببینه تو کانالا سرچ کنه میاره براش ، کلیپ امتحان نهایی زیاد داره مباحثی هم که مشکل داره جدا کلیپاش رو دانلود کنه ، بعدم سوالات امتحان نهایی از سال ۹۸ تا ۴۰۲  همشو حل کنه نمره قبولی رو میاره