2777
2789
علتش میتونه سنگ لوزه  معده داغون  دندون خراب یا خلط پشت حلق باشه  ببین کدوم و دار ...

خلط پشت حلق چطوریه؟ منظورم اینکه چطور متوجه اش شدید

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علتش میتونه سنگ لوزه  معده داغون  دندون خراب یا خلط پشت حلق باشه  ببین کدوم و دار ...

برای خلط گلو چیکار کردین؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم یه دوره اینطور بودم دیگه نمیدونم مال دندونم بود یا معده ولی همیشه آدامس داشتم دهنم بخاطر همین همیشه دهنم بوی خوب میداد آدامس میجوییدم ولی استحکام دندونانو کم کرد  خداروشکر گذشت اون دوران 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

از معده هستش روزانه آب لیمو استفاده کن 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ان شاءالله خدا به شما و آقا مهران نی نی های سالم و صالح عطا کنه😍    

الهی آمین

ممنونم عزیزم🥰

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دنبالش نرفتم هتوز

خلط گلو بیشتر به بلغمی بودن ربط داره

بلغنی بودن باعث سردی معده و چاق شدن میشه؟؟

بله عزیزم مخصوصا چاقیه شکم 

بله عزیزم مخصوصا چاقیه شکم 

من دقیقا یه دکتر طب سنتی باهام صحبت کرد علائمی و گفت که همشو داشتم ۹۰ درصد 

بعد گفت چاقیت از خوردن نیست از بلغمه 

ولی هزینه اش و گفت ۴ میلیون میشه من ندادم 

چطور میشه حلش کرد؟؟

🌙💜

من دقیقا یه دکتر طب سنتی باهام صحبت کرد علائمی و گفت که همشو داشتم ۹۰ درصد  بعد گفت چاقیت از خ ...

تا جایی که من شنیدم نمیشه مزاج رو تغییر داد ولی میشه کنترلش کرد که سخته یکم 

از خوردن سردیجات باید دوری کرد 

غذاهایی با طبع گرم باید خورد

عسل و سیاهدانه .خوردن مغزیجات

ماساژ شکم با روغن سیاهدانه یا کنجد و..

ورزش هم خیلی مهمه

آخه کسانی که بلغمی هستن تحرکشون کمه و بیحالن

تو حموم هم نباید زیاد بود چون بخار حمام هم برای بلغمی ها خوب نیست