kalon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 412 عنوان کتاب خوب چی بخونم؟ 272 بازدید | 40 پست ممنونم اگر تجربه هاتون رو به اشتراک بذارین و کتاب های خوبی معرفی کنید kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیباییای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهرهی اون آدم میبینیش 1403/02/14 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darrell عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1425 چه ژانری دوست داری ؟رمان عاشقونه ؟ جنایی ؟ معمایی ؟ غم انگیز ؟
kalon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 412 چه ژانری دوست داری ؟ رمان عاشقونه ؟ جنایی ؟ معمایی ؟ غم انگیز ؟ ژانر های مختلف میخونم و دوست دارمفقط قشنگ باشه kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیباییای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهرهی اون آدم میبینیش
زهرا_کیووت عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 4279 انسان در جست و جوی معنا کیمیاگر البته اینا رو تقریبا همه خوندن
kalon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 412 تو چه سبکی چه ژانری ژانرش مهم نیستقشنگ باشه kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیباییای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهرهی اون آدم میبینیش
cheri_lady عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2030 زنان کوچکدایی جان ناپلئون ماشالله خان در بارگاه هارونالرشیدچراغ ها را من خاموش میکنمجین ایرتکیه های از کل یک منسجمکیمیاگرمرگ ایوان ایلیچاناکارنیاجان شیفتهمارکسی به سرهنگ نامه نمی نویسدصدسال تنهایی نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
kalon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 412 زنان کوچک دایی جان ناپلئون ماشالله خان در بارگاه هارونالرشید چراغ ها را من خاموش میکنم جی ... ممنون عزیزم kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیباییای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهرهی اون آدم میبینیش
tarane71 عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 3866 اگه کتاب ب خوب واقعا میخونی نه رمان آبکی باید بگم کلیدر سووشو جای خالی سلوچ چشمهایش دزیره آنا کار نینا خرمگس گوژ پشت ناتردام شوهر آهو خانم و خیلی های دیگه خودم خوندمشون اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
darrell عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1425 ژانر های مختلف میخونم و دوست دارم فقط قشنگ باشه من اینارو تو این دو هفته اخر خوندم و به شدت خوشم اومد ازشون ژانرای مختلف دارن..سم هستم بفرماییدخردم کن هردو در نهایت میمیرنداولین نفری که در نهایت میمیردمن عاشق امید شدمبازی های میراث
kalon مدیر استارتر عضویت: 1403/02/05 تعداد پست: 412 من اینارو تو این دو هفته اخر خوندم و به شدت خوشم اومد ازشون ژانرای مختلف دارن.. سم هستم بفرمایید خ ... ممنون عزیزم kalon یعنی یه زیبایی که فراتر از زیباییه ظاهریه،زیباییای که انگار از قلب شروع میشه و تو چهرهی اون آدم میبینیش
cheri_lady عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 2030 اگه کتاب ب خوب واقعا میخونی نه رمان آبکی باید بگم کلیدر سووشو جای خالی سلوچ چشمهایش دزیره آنا کار ن ... عجب سلیقه ایبه به💚 نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸