2777
2789
عنوان

میگه که:

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
کلا برا خودمم خیلی عجیبیه!! بعضی وقتا میگم شاید دل ندارم!! نه دلم تنگ میشه  نه حتی فکر میکنم ...

خیلی عالیه من زندگیمو دادم که یاد بگیرم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

هعییی🖤💔

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمتی که میگه خودتو بکش مبهمه‌... در پشت هر رنج و هر از دست دادنی کلی رشد هست، باید دوره سوگ رو ...

منظورش ائمه اینکه خودتو بکشی بهتر از اینه که اونا بکشنت 

آره کاملا قبول دارم خیلی زیادولی هرچقدر هم که قوی باشی باز اون کمبود رو احساس میکنی خودم دیرم که میگم منم همون یتیمم 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
نه  فقط فهمیدم یکی باید بلاخره کشته بشه این وسط😂

😂😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

اون قسمتی که میگه خودتو بکش مبهمه‌... در پشت هر رنج و هر از دست دادنی کلی رشد هست، باید دوره سوگ رو ...

ببخشید ی سوال 

اینکه من برای رفتگان حتی نزدیک خیلی کم سوگواری میکنم 

و حتی ی مادر و پدرم وابسته نیستم 

و خیلی راحت میتونم رفاقت چندین و چند ساله رو کم کنم 

اینا یعنی من مشکل دارم؟ یا طبیعیه این حجم از منطق؟

آره درست میگی حاجی چرا اینجوری سد پشمام ریخت این جمله رو الان میخواستم بزارم پشمام ریخت تو گفتی تتلی ...

ن الان دیگه به تتلو علاقه خاصی هم ندارم

اما میگه نگاه نکن کی گفته نگاه بکن چی گفته گل گفته

خدایی گور پ.. قبلیا و ...حقه واقعا 

ن الان دیگه به تتلو علاقه خاصی هم ندارم  اما میگه نگاه نکن کی گفته نگاه بکن چی گفته گل گفته خ ...

چه بد 

آره درسته واقعا 

کاملا حق حق تر از اینا هم گفته البته خیلی بیشتر 

نفهمیدم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببخشید ی سوال  اینکه من برای رفتگان حتی نزدیک خیلی کم سوگواری میکنم  و حتی ی مادر و پ ...

خب شاید زیاد وجودتو با بقیه شریک نمیشی، یعنی دیوارهای بلندی اطرافت هست مثلا ممکنه با کسی ده سال دوست باشه اما اون هیچ وقت نتونه به درون تو نگاه کنه...

به صورت طبیعی و منطقی یک انسان سالم از نظر جسمی ‌و  روانی پس از همدلی کردن و احساس عشق داشتن هورمون هایی تو بدنش ترشح میشه مثل اکسی توسین...

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
خب شاید زیاد وجودتو با بقیه شریک نمیشی، یعنی دیوارهای بلندی اطرافت هست مثلا ممکنه با کسی ده سال دوست ...

نه اتفاقا خیلی مهربونم خیلی خیلی برا همه دل می‌سوزونم حتی غریبه ها . به همه کمک میکنم 

اما مثلا دختر عمم از بچگی با هم بزرگ شدیم 

ی حرف راجبم زد برا همیشه قیدشو زدم باهاش مثل ی غریبه رفتارمیکنم 

بقیه میگن واقعا این همه رفاقت تموم شد 

خودمم باور نمیکنم اما اره واسه من خیلی راحت تموم شد 

یا مثلاً دوستم 

خیلی صمیمی بودیم 

خیلی درد و دل میکردیم 

بعد دیدم اونقدر که من براش هستم و وقت میزارم اون نیس 

الان دیگه برا با بقیه فرقی نداره 

خودشم خیلی تعجب میکنه 

ممنون میشم بهم میگه نرماله؟؟

خب شاید زیاد وجودتو با بقیه شریک نمیشی، یعنی دیوارهای بلندی اطرافت هست مثلا ممکنه با کسی ده سال دوست ...

آدم خیلی راحتیم 

یعنی راحت میتونی بشناسیم 

مهربونم و با همه خوب رفتار میکنم مهم نیس طرف کی باشه 

از یکی خوشم نیاد بهش میگم

بیادم میگم 

خیلی راحت ابراز احساسات دارم 

مثلاً هیچ وقت درگیر روابط عاطفی هم سن و سالام نشدم 

همیشه بزرگتر از سنم بودم 

ی چیزی رو نفهمیدم که هیچکس بهم یاد نداده بود !! 

با بزرگتر می‌شینم یا نمیدونم ..

نه اتفاقا خیلی مهربونم خیلی خیلی برا همه دل می‌سوزونم حتی غریبه ها . به همه کمک میکنم  ا ...

ببین دختر گلم روابط مثل طراحی با مداد سیاهه، اول رابطه خطوط رو کمرنگ می‌کشی بعد ااگه از طرحش راضی باشی پر رنگش می‌کنی روابط هم همینن...

اصل عقب و جلو رفتن رو تو روابط یاد بگیر مثلاً من امروز ی خوبی دیدم دو قدم میرم جلو(مصداق جلو رفتن اسمشو با جان صدا میکنم، پیام تبریک میدم و ...)

بهم بی ادبی کرد مثل دختر عموی شما سه قدم از جایی که هست میرم عقب ...

کل روابط اجتماعی بر مبنای همین عقب جلو رفتنه...

از نشونه های انسان عاقل هم اینه نه افراط می‌کنه نه تفریط ...

به آدما اجازه بدن جای خودشونو تو رابطه پیدا کنن، وقتی سر ی اشتباه با یکی کات کنیم فرصت عمیق شدن و حتی فرصت معذرت خواهی رو ب طرف نمی‌دهیم که اصلا کار نرمالی نیست...

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
ببخشید ی سوال  اینکه من برای رفتگان حتی نزدیک خیلی کم سوگواری میکنم  و حتی ی مادر و پ ...

مشکل نیست درسته با بقیه فرق داری اما مشکل نیست خوبه اتفاقا طبیعی بودن که نیست چون خیلیا اینجور نیستن اما خوبه و مشکل نیست