2777
2789
عنوان

میگه که:

244 بازدید | 35 پست

قبل اینکه آدما تو دلت بمیرن تو ذهنت بکششون!!

چون اگر تو دلت بمیرن جنازشون قلبتو بد بو میکنه!!

اگه نتونستی.خودتو بکش!!

قبل از اینکه بکشنت.....

میفهمی که چی میگم؟!!

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

نه 

فقط فهمیدم یکی باید بلاخره کشته بشه این وسط😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بکش بکشه!

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

یاد فیلم برباد رفته افتادم.

اون سکانس که دختره میگه من تو رو از جهان ذهنیم حذفت کردم و برای من وجود خارجی نداری

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
یاد فیلم برباد رفته افتادم. اون سکانس که دختره میگه من تو رو از جهان ذهنیم حذفت کردم و برای من وجود ...

ندیرم راستش ولی باحال گفته

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
من خیلی راحت از آدما دل میکنم 🤸

خلی عالیه خیلیییی ولی بعضی وقتا که لازمه بودن پیششون لازمه و وابستگی هم خوبه اما دل کندن رو بلد بودن مهم ترین چیزه منم کلی از چیزایی که برام مهم بودن رو دادم رفت که دلکندن یاد بگیرم

خلی عالیه خیلیییی ولی بعضی وقتا که لازمه بودن پیششون لازمه و وابستگی هم خوبه اما دل کندن رو بلد بودن ...

کلا برا خودمم خیلی عجیبیه!!

بعضی وقتا میگم شاید دل ندارم!!

نه دلم تنگ میشه 

نه حتی فکر میکنم بهشون 

ولی کلا ذهن منطقی دارم

قبول ندارم چرا باید خودمو اذیت کنم اصلا اونا قدرتشو ندارن که اذیتم کنن  تو روابط با مردم باید ...

آره درست میگی حاجی چرا اینجوری سد پشمام ریخت این جمله رو الان میخواستم بزارم پشمام ریخت تو گفتی تتلیتی هستی؟

یعنی متوجه نشدی چی گفتم یا قبول نداری؟

اون قسمتی که میگه خودتو بکش مبهمه‌...

در پشت هر رنج و هر از دست دادنی کلی رشد هست، باید دوره سوگ رو بگذرونی تا یاد بگیری نباید هر کسی رو گنده کنی واس خودت...

تو روانشناسی ما حدود ده تا کودک داریم کودک معصوم کودک یتیم کودک جنگجو و ....

اون کودکی که زود خام میشه و اعتماد می‌کنه کودک معصومه...

اونی که داغونه کودک یتیمه و دنبال حامی هستش، اتفاقا وقتی نمره کسی تو کودک یتیم بالا باشه میگن خیلی آدم قوی هستش، چون بی مهری و رنج زیاد دیده و امکان قهرمان شدنش زیاده

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار