2777
2789
عنوان

این ادم مغروره؟؟؟

104 بازدید | 13 پست

چیزی مطابق روال پیش نره کلافه و عصبی میشه زود رنجه ولی به دل نمیگیره و زود مغذرت خواهی میکنه

یکم بددله و شک میکنه 

به جزئیات توجه میکنه یکم کنترل گره

تا باهاش حرف نزنی نمیاد باهات حرف بزنه ولی به گرمی جوابتو میده

احترام طرف مقابل رو حفظ میکنه 

سلطان خنده

اع اینکه ویژگی های منه😂

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خیر 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هه ای هه ای یک درونگرا عاشقتونه اونقدر روتون تعصب داره که نگو

این اسمش تعصب نیست‌ 

تعصب یعنی اینکه ازش حمایت کنی در هر موقعیتی 

وگرنه گیر دادن و پاچه گرفتن جز وظایف سگ گله هست‌ 

زنم کالا نیست که مالک بخواد 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰
این اسمش تعصب نیست‌  تعصب یعنی اینکه ازش حمایت کنی در هر موقعیتی  وگرنه گیر دادن و پاچه ...

عزیز تو خودت حاظری شوهرتو  مثلا با یکی دیگه شریک بشی 

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 
عزیز تو خودت حاظری شوهرتو  مثلا با یکی دیگه شریک بشی

یعنی تک تک جهان اولی ها زنشون‌ رو شریک میشن 

آقای محترم مشکل از تفکر ادم‌ هاست 

وقتی به محض اینکه حرف از‌ آزادی و کالا نبودن زدم فکرتون رفت جای دیگه 

شخصیتتون‌ رو نشون میده 

با زندانی کردن و محدود کردن‌ زن‌ اونو فقط از خودتون متنفر میکنین نه چیز دیگه ای

پرنده ای که هنوز لذت پرواز رو نچشیده طبیعیه‌ که به قفس راضی بشه 

یعنی تک تک جهان اولمچی ها زنشون‌ رو شریک میشن  آقای محترم مشکل از تفکر ادم‌ هاست  وقتی به ...

مگه ایشون گفتن آزادی رو ازم گرفته که حرف از آزادی میزنید

ایشون گفتن فقط یکمم شکاکه وگرنه  حرفی از محرومیت نزدن

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 
مگه ایشون گفتن آزادی رو ازم گرفته که حرف از آزادی میزنید ایشون گفتن فقط یکمم شکاکه وگرنه  حرفی ...

اینم‌ گفتن که بد دله‌ 

تو دیکشنری زندگی شما این کلمه چه معنی میده