2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکه گفتن لایکم میکنی؟ مرسی

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

من خوابای ترسناک که میبینم تو خواب نمیترسم بعد ک یهو خوابم یادم میاد تعجب میکنم که چرا نترسیدم شما ش ...

تو خواب چرا ولی بعدش باز میخام ببینم همون خوابو

اصلا خیلی موجودات باحالی هستن

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

واقعیت میگم پسر۱۶ساله ای که بادوستاش میرن دورزدن به خاطرگوشی بانمیدونم چی ضربه میزنن به سرش یانه از۳طبقه پایین مندازن جنازه شومیکشن تاکنارجاده زنگ میزنن امبولانس میادبعدروزبعدش چهارصبح میرن ردپای قتل وپاک میکن همین امروزچهارروزه اولین جمعه ۱۴۰۲روحش شادحسین ۱۶😔😔

تو خواب چرا ولی بعدش باز میخام ببینم همون خوابو اصلا خیلی موجودات باحالی هستن

یدفعه خواب خیلی ترسناکی دیدم اصلا کثافت کاری خیلی بد بود بعد فردا ظهرش ک تو خونه تنها بودم یاد خوابم افتادم سکته کردم اما تو خواب اصلا نترسیده بودم 

یدفعه خواب خیلی ترسناکی دیدم اصلا کثافت کاری خیلی بد بود بعد فردا ظهرش ک تو خونه تنها بودم یاد خوابم ...

عجیبه یکم

تو خونتون نیست از این موجودا؟ 

تو خونه ما هست ولی حضورشون خیلی پررنگ نیست مگه گاهی اوقات

عجیبه یکم تو خونتون نیست از این موجودا؟  تو خونه ما هست ولی حضورشون خیلی پررنگ نیست مگه گاهی ...

نه کسایی که قبل ما اینجا بودن چند بار دیدن اما خودم دوساله اینجام هیچی ندیدم

نه کسایی که قبل ما اینجا بودن چند بار دیدن اما خودم دوساله اینجام هیچی ندیدم

آها خوبه پس فعلا باهات سرسازگاری دارن