2777
2789
عنوان

اموزش پرورش یا برنامه نویسی

151 بازدید | 13 پست

همسرم و مادرم میگن ازمونارو شرکت کن استخدام ا پ بشی 

من از تدریس خوشم نمیاد دورنگرا هستم 

برنامه نویسی سایت دوست دارم که میگن با وجود چت جی بی تی تا چندسال دیگه بازارکارش کم میشه

یک راه دیگه هم دارم که ارشد هوش مصنوعی بخونم  که واقعا حسش نیست چون من دارم لیسانس دوممو میگیرم 8 سال تو دانشگاهم دیگه واقعا توان درس خوندن ندارم

حالم از درس خوندن بهم میخوره اما چاره جز استخدامی ندارم ربطی ب درونگرایی ندااه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

حالم از درس خوندن بهم میخوره اما چاره جز استخدامی ندارم ربطی ب درونگرایی ندااه

چرا ربط داره اینکه شغلت جوری یاشه که همش بخوای ارتباط داشته باشی تا شغلی که بیشر پای سیستم فرق دار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ربط داره اینکه شغلت جوری یاشه که همش بخوای ارتباط داشته باشی تا شغلی که بیشر پای سیستم فرق دار

تو خودت دوست نداری تدریس کنی لابد وگرنه من لال ترین و درونگرا ادم دیدم که تدریس میکنن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

تو خودت دوست نداری تدریس کنی لابد وگرنه من لال ترین و درونگرا ادم دیدم که تدریس میکنن

درونگرایی به معنی لال بودن نیست درونگرایی یعنی انرژیتو از تنهایی میگیری تا توی جمع

درونگرایی به معنی لال بودن نیست درونگرایی یعنی انرژیتو از تنهایی میگیری تا توی جمع

الان بحث ما این نیست درونگرا چه کسی هست 

درونگرا کسیه که تعامل رو زیاد دوست نداره ولی حتی کسایی ک دیدم لالن اصلا نمیتونن صحبت کنن یعنی حرف زدنشونم بلد نیستن میخوان حلف بزنن کلی لکنت و استرس و ....اما تونستن تدریس کنن 

یعنی اینکه درونگرا هستی فکر نکن نمیتونی معلم بشی مگه اینکه دوست نداشته باشه 

مضخرف ترین کاری که بریم تعامل زیاد داشته باشی  موفق میشی 

الان بحث ما این نیست درونگرا چه کسی هست  درونگرا کسیه که تعامل رو زیاد دوست نداره ولی حتی کسای ...

میدونم ادم هرکاری رو بخواد میتونه انجام بده ولی مهم این که ازون کار لذت ببره یا از سر رفع تکلیف باشه

میدونم ادم هرکاری رو بخواد میتونه انجام بده ولی مهم این که ازون کار لذت ببره یا از سر رفع تکلیف باشه

من ک کلا هیچ کاری دوست ندارم ببین هرکاری اولش حال میده بعدش سخت

این عین حقیقته که درونگراها برنامه نویس های بهتری میشن. منم درونگرام و برنامه نویسم. خیلی هم حال میک ...

خوب تو ارتیاطات اجتماعی مشکل ندارین؟

تو مهمونیا؟ با دوستانتون یا همسرتون؟

خوب تو ارتیاطات اجتماعی مشکل ندارین؟ تو مهمونیا؟ با دوستانتون یا همسرتون؟

هر آدمی یه درصدی درون گرا و یه درصدی بیرون گراست. واسه من مثلا ۷۰ به ۳۰ هستش. درون گرا بودن مشکل شخصیتی نیست مگر اینکه درصدش خیلی بالا باشه. من مشکلی تو ارتباط گرفتن و اجتماعی بودن ندارم. ولی یه سری ویژگی هامون فرق میکنه.مثلا برای آارامش رسیدن دوس داریم تنها باشیم و حرف نزنیم. برعکس برون گراها. آدمایی هستیم که کنترل احساساتمون بالای مثلا خیلی دیر عصبی میشیم. هرکاری و قبل انجام دادن، زیاد فکر میکنیم.

من میخام تا چند هفته دیگه، دوره های رایگان برنامه نویسی بصورت حضوری بزارم.ساختمونشم سرای محله اس سمت شرق تهرانپارس فرجام نارمک. هرکی خاست شرکت کنه بهم پیام بده اسمشو بزارم توو لیست. اوناییکه علاقه دارن، اینجوری چیزای پایه ای رو یاد میگیرن