آیدایی۰۰ مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 40 پست پس کی زندگی کنم مجردیم بابام اذیتم میکرد متاهلی شوهرم اون دنیام خدا عذاب میده هی انسان کاش اصلا نبودی... 1403/02/14 | 13:59 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 خوب بابا برو سر کار اصلا منتظر نمون کسی خرجت کنه حسابی قوی شو بعدم جدا شو وقتی نمیزاره چیکار کنم حتی میره بیرون درو قفل میکنه
daryyya عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1973 خوب بابا برو سر کار اصلا منتظر نمون کسی خرجت کنه حسابی قوی شو بعدم جدا شو دختر عمه من خیلی بدبختی کشید ولی اینقدر تلاش کرد و پیشرفت کرد که نگو از روستا اومد تهران کار کرد و طلاق گرفت خونه باباش هم نرفت تا بخواد تو سری بخوره
وحشیترازبافقی عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1334 بخدا من دلم میگیره بخدا اون میگه من باشم تو ن گوشیت ن زنگ زدن بخام فیلمم نگاه کنم از دوازه رد شه میگ ... من مشکلم با شوهرم اینه فقط اصلا خریدیم و بخوایم بریم به زور باید بره خوب تو که نمی خواستی رفت و آمد کنی چرا ازدواج کردی؟ من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 ببین نمیتونی یک هنر یاد بگیری تو خونه کار کنی حالا بافتنی یا خیاطی یا هر چی بلدم ولی بادل خونم چیکار کنم خرح شارژ اینترنتمو هودم میدم بازم میگه برا غریبه ها ن فقط خودمونی
daryyya عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1973 وقتی نمیزاره چیکار کنم حتی میره بیرون درو قفل میکنه فعلا تو خونه کار کن بافتنی کن ببین چی میشه
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 من مشکلم با شوهرم اینه فقط اصلا خریدیم و بخوایم بریم به زور باید بره خوب تو که نمی خواستی رفت و آمد ... اینو باید ب اون گفت من عاشق رفتو آمدم
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 فعلا تو خونه کار کن بافتنی کن ببین چی میشه مگه بافتنی اینا اونم برا خودیا ک با تخفیف ویژه حساب میکنن چی میشه خانوادمم دسشون تنگه این هی میزنه تو سرم نداریشونو
وحشیترازبافقی عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1334 اینو باید ب اون گفت من عاشق رفتو آمدم منم دوست دارم رفت و آمد رو ولی شوهرم اصلاااااا یعنی کلا خانوادش اینطورین من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 دختر عمه من خیلی بدبختی کشید ولی اینقدر تلاش کرد و پیشرفت کرد که نگو از روستا اومد تهران کار کرد و ط ... من بابام نمیزاره جای دیگه ای برم وگرنه دلم میخاد برم یه شهر دیگه زندگی کنم برا خودم باشم
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 منم دوست دارم رفت و آمد رو ولی شوهرم اصلاااااا یعنی کلا خانوادش اینطورین این خانوادش خواهراش خوشحال بهترین تیپ لباس میگردن آرایش میکنن فقط من باید مث بدبختا باشم
آیدایی۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 1195 عزیزم چی شده توضح میدی گفتم بالا با مامانم چپه امروز نفرین کرد من گریه میکردم اون میخندید منم گفتم مرگ اونم نفرین کرد منو خانوادمو