2777
2789
عنوان

دوست خراب داشتم

215 بازدید | 11 پست

یه دوست داشتم که متاهل بود شوهرش بقدری ازش سرتر بود پول ماشین خونه آدم بود این دختره نه قیافه داشت نه خانواده درست حسابی خونشون کلنگی مستاجر خودش دماغش بزرگ بعد از ازدواج عمل کرد با این هروقت میرفتم بیرون اینو اون نشون میداد میگفت مزاحم منه آخر با یه پسر تو دانشگاه ریخت روهم یک ماه باهاش حرف زد خیلی بی حیا بود میومد عکسای لخت پسره ک تو واتساپ باهم حرف میزدن بهم نشون میداد😳😳😳هرمرد پولداری رو میدید بیرون میگفت مزاحم منه

من خیلی ساکت کم حرف بودم دوران دانشگاه یکی از همکلاسی های قدیمم ازش پرسید م.. هنوزم ساکته یا الان احتماعی شده بهش جلوی من چشمک زد بقدری ازش متنفر شدم فهمیدم لاشی خراب بودن شاخ دم نداره خراب به تمام معنا بود الان بچه دار شده و کلا باهاش بهم زدم و شمارشو پاک کردم بدبخت شوهرش واقعا یکبار هم نیومد ازش تعریف کنه

ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اغااا پس چرا من دختر خوشگل میبینم که خانواده داره  پسرا قدرشو نمیدونن

همیشه همینه 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

چی بگم والا. شمام حرص نخور بهتر که باهاش بهم زدی 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اغااا پس چرا من دختر خوشگل میبینم که خانواده داره  پسرا قدرشو نمیدونن

پسرهای ایران موجودی بشدت هول اوسکلن فقط دخترو میدیدی شکم داشت قدش خیلی بلند پوستش تیره موهاش وز هرسال کلی خرج کراتین می‌کرد ولی شوهرش خیلی سربه زیر ظاهرش از اون بهتر نمیدونم کوری چیزی هستن تو انتخاب

واقعا برام سواله شوهر اینجور دخترا خوب از آب در نمیاد ولی هرچی گنده دماغو پرتوقع براش سرو دست میشکنن

دقیقا اینطوریه زمونه پسته

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
پسرهای ایران موجودی بشدت هول اوسکلن فقط دخترو میدیدی شکم داشت قدش خیلی بلند پوستش تیره موهاش وز هرسا ...

دعا نویس خوب خواهرم 🤣🤣 ولی جدا از شوخی ما همسایه داریم دختره به شدت خوشگل و خانواده نجبیب... بعد دوست پسر چهار سالش ولش کردو رفت با یه دختر زشت ولی پولدار و بی ادب 

دعا نویس خوب خواهرم 🤣🤣 ولی جدا از شوخی ما همسایه داریم دختره به شدت خوشگل و خانواده نجبیب... بعد د ...

پسرها خودشون میدونن لیاقت زیبایی ندارن واس همون خودشون گم میشن میرن با سینکه سه پسون میرزن رو هم

آخه هروقت میومدم باهاش خوب باشن چیزی بهش بگم به بغلیم چشمک میزد کنار من 

همون لحظه با پشت دست میزدی دهنش 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز