میترسم عکس بزارم تعلیق بشم پنج شیش روزه صبحا از خواب بیدار میشم خیسه واژنم و ترشح شدید داره مثل اب رقیق و بی بو امرور چکش کردم وقتی جمعش کردم رو دستم رنگ شیریی شد ترشحه این آبه یا ترشح؟؟؟؟۲۲هفتمه
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر منک ترشحه ولی اگ خیلی نگرانی با ماما یا دکترت صحبت کن
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
سلام نوار بهداشتی بزار اگه نوار کاملا خیس شد و حتی لکه یا خون آبه دیدی برو بیمارستان سریع سونو بده.منم وقتی تهوع شدید دارم بالا میارم ترشحاتم ابکی و زیاد میشه رنگش ممکنه به خاطر فشار و نشت ادرار زرد بشه.شاید نشت ادرار داری به خاطر لگد بچه