2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سوال دارم گلم 

بعد عمل صدا تو دماغی نشد؟

تا چند وقت چسب روی بینی باید باشه؟

هزینش چقدر شد؟

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
نهههه

چرا نباید بره؟ 

وقتی عمل کردیم باید چیکار کنیم؟ 

چند روز هیچکاری نباید گنیم؟ 

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟
یعنی ۱۷ روز بخیه داشته باشی؟!

شما میدونی بعد عمل صدا تو دماغی میشه یا نه؟ هیچکس که جواب منو نمیده 

یه سوال دارم گلم  بعد عمل صدا تو دماغی نشد؟ تا چند وقت چسب روی بینی باید باشه؟ هزینش چقدر شد ...

اگه جراحی درست انجام بشه صدا تغییر نمیکنه

بسته به نوع بینی و پوست،دکتر میگه که چقدر چسب بزنین،دکتر من معمولا میگفت یک ماه،من چون بینیم گوشتی بود گفت دو ماه.

هدف اصلی چسب زدن  کمک به خوابیدن ورم بینی هست.

من پارسال چهل تومن دادم

چرا نباید بره؟  وقتی عمل کردیم باید چیکار کنیم؟  چند روز هیچکاری نباید گنیم؟

چون ورمش بیشتر میشه ریسکه شاید افتاد شاید یه حرکتی زد باعث ورم بیشترش میشه 

باید حداقل تا یک ماه حرکتای سنگین کارای سنگین چیزای سنگین بر نداری و نکنی همین که گچو برداشت میتونی شروع ب کارای عادیتون بکنین 

نمک و فلفل و غذاهای تند و ادویه دارم تا یه ماه نخوری نمک هم تا حدود دوماه و نیم 

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره
اگه جراحی درست انجام بشه صدا تغییر نمیکنه بسته به نوع بینی و پوست،دکتر میگه که چقدر چسب بزنین،دکتر ...

اهان مرسی از توضیحاتت🫠🌹

اونوقت جرا میگن تا چند روز نباید هیچکاری کنی مثلا چیزی بلند نکنی و سرکار نری و فلان؟